YARDSALE ”Feel the love”  

Date:

Share post:

Ziua Dragostei se apropie, iar această zi este o celebrare pentru tinerii îndrăgostiți, dar și pentru cei care își iubesc familia, animalele de companie și pentru cei care iubesc viața. În data de 10 februarie în centrul comercial Atrium din Chișinău, se va desfășura o nouă ediție YARDSALE “Feel the love” dedicată cele mai delicate zile a anului.

Informație importantă pentru părinți! Fiecare copil primește cadou un bilet magic în valoare de 50 de monede pentru distracție la centrul Wonderland!

În programul ediției Dragostei:

  • Peretele magic cu declarații de dragoste, unde fiecare poate să-și declare dragostea sau să o deseneze!
  • Tradiționalele Fast Weddings pentru toți și fiecare! O ceremonie de 5 minute vă asigură o căsnicie pe o zi. Valul pentru mireasă și papionul pentru mire sunt pregătite!
  • Zona de înfrumusețare unde cosițe vor fi împletite, tatuaje cu henna vor fi desenate, manichiura va fi făcută și alte proceduri care sunt atât de necesar în aceste zile.
  • Joc-show „Dragoste la prima vedere“.
  • Cortul cu lecții pentru femei și ateliere de creație. Temele discutate: frumusețea fără intervenții chirurgicale, aromele dragostei, acro yoga – teorie și practică, etc.
  • Expoziție cu vânzări de picturi a Nadiei Izosimova din seria Freaky Faces.
  • Champagne Bar

Și multe-multe cadouri pentru cei dragi: felicitări tematice, bijuterii unice, haine, accesorii, elemente decorative, carnete drăguțe, jocuri, plante suculente și multe alte obiecte nemaipomenite care pot fi găsite doar la Yard Sale.

Iubitorii de dulce vor avea un food court întreg cu delicii, iar pe lângă aceasta vom avea multe băuturi calde, bere, gustări și șampanie!

În data de 10 februarie în cadrul iarmarocului YardSale “FEEL THE LOVE” vom simți, vom celebra și ne vom pregăti pentru multă-multă dragoste.

Locația: CC. Atrium, etajul 3, aripa dreaptă!

Intrare: 50 lei

În rochie de mireasă – intrare gratuită!
Copiii până la 12 ani și pensionarii – intrare gratuită!

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.