Înțelepciunea zilei: Am forța de a face schimbări

Date:

Share post:

Uneori, ajungem la o intersecție de drumuri. Ne oprim pur și simplu în mijlocul străzii și ne întrebăm în ce parte să o luăm, stânga, dreapta sau înainte. Dar, dacă înainte este un zid de care ne lovim de fiecare dată când refuzăm să schimbăm ceva, ce facem?

Louise L. Hay: ”Este atât de comod să joci rolul de victimă, deoarece întotdeauna altcineva e de vină. Trebuie să stăm pe propriile picioare și să ne asumăm o oarecare responsabilitate”.

Prin urmare, înțelpciunea zile de astăzi este aceasta: ”am forța de a face schimbări”. Citatul aparține lui Louise L. Hay.

Dar, o completare – schimbările să fie benefice, pornind de la ecuația vieții: eu-sinele-divinitate-alții. Sunt bine eu cu mine, eu cu sinele superior, eu cu Dumnezeu și neapărat, eu cu alții.

Abia când aplicăm zi de zi ecuația vieții, de aici schimbarea este inevitabilă și aduce numai beneficii.

Foto: pixabay

 

spot_img

Articole asemănătoare

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde…

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde... Cine, unde și mai ales despre ce este vorba. Așa că ... mai multe amănunte în cele  ce urmează.

Cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali. Foto

Iată cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali, în imaginile pe care le redăm în articolul de azi, la Infoanunț.

Azi: Miercurea alarmelor!

Azi: Miercurea alarmelor! Având în vedere necesitatea informării populației cu privire la semnalele de alarmare acustice, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a planificat...

Începe campania de primăvară… la curățenie! Unde?

Începe campania de primăvară... la curățenie! Unde? Despre aceasta vorbim pe larg în materialul care urmează.