Expoziţia „Republica Moldova Prezintă”. Unde și când

Date:

Share post:

Primăria Municipiului Iași și Camera de Comerț și Industrie Iași invită azi ( 10 noiembrie 2023 n.r.) la deschiderea oficială a Expoziției „Republica Moldova Prezintă”, eveniment care va avea loc vineri, 10 noiembrie 2023, ora 11.00, în Atrium Palas Mall.

Expoziția „Republica Moldova Prezintă” este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova şi Consulatul General al Republicii Moldova la Iaşi, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași, Palas Mall Iași, precum și cu Agenția de Investiții a Republicii Moldova și Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului din Republica Moldova.

Evenimentul se află la a V-a ediție organizată la Iași, având drept scop facilitarea relațiilor comerciale dintre producătorii din Republica Moldova și potențialii parteneri de afaceri din Iași și din regiune, precum și promovarea și comercializarea produselor realizate în Republica Moldova.

La ediția din acest an și-au anunțat participarea circa 60 de producători din Republica Moldova, din domenii precum: industria agro-alimentară, producția de vinuri și băuturi spirtoase, confecții textile și marochinărie, produse cosmetice și de parfumerie etc.

La deschiderea oficială a evenimentului vor fi prezenți: Sergiu Harea – Președintele Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Ion Coşer – Consulul General al Republicii Moldova la Iași, Mihai Chirica – Primarul Municipiului Iaşi, Paul Butnariu – Preşedintele Camerei de Comerț și Industrie Iași, Ionel Constantin – Președintele Camerei de Comerț și Industrie Vaslui, Dumitru Pintea – Directorul Organizației pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului din Republica Moldova.

Text: Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Iași. Foto: generic/arhiva

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.