Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Date:

Share post:

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți afla în materialul care urmează.

Euro 2024 se vede la Palas Iași! Fanii „sportului rege”, dar și pasionații de experiențe unice sunt așteptați la Palas să vadă meciurile din cadrul Euro 2024 şi să susţină echipa României. Palas a pregătit o zonă specială, în aer liber, de unde poți viziona performanțele echipelor, trăind cu intensitate fiecare moment. Ai șansa să câștigi mingi semnate de fostul fotbalist Dorin Goian și tricouri, vouchere la restaurantele din food court, dar și să te bucuri de surprizele pregătite special pentru tine.

Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulie

O lună întreagă plină de spectacolul fotbalului, de distracție și adrenalină, chiar pe esplanada Palas, în fața unui ecran gigant, care va surprinde jucătorii în acțiune și cele mai captivante „faze” ale meciurilor. Începând de vineri, 14 iunie, și până duminică, 14 iulie, esplanada Palas (dinspre intrarea principală în Palas Mall) este animată de bucuria fotbalului și de emoția competiției. Îți va face plăcere să stai aici, pentru că vei avea parte de big beans-uri, răcoritoare și snack-uri, totul pentru completarea unei atmosfere demne de Euro 2024.

Iar cumpărăturile de minimum 350 de lei îți oferă șansa unor premii instant zilnice

Pentru că orice competiţie înseamnă şi un câştig, în perioada 14 iunie – 14 iulie, cumpărăturile de minimum 350 de lei îți oferă șansa unor premii instant zilnice. Tot ce trebuie să faci este să vii la Centrul Info (zona Guess) și vei primi un voucher la restaurantele Mado, Pep&Pepper, Taj Mahal, Mr. Pott, Bruno sau Casa Tradiției din food court, în limita stocului disponibil.

Nu uita că Palas însoțește fiecare seară cu momente de divertisment, iar, în pauzele dintre meciuri, poți câștiga mingi semnate de Dorin Goian și tricouri cu echipa națională. Iar pentru a te convinge că „merită văzut împreună”, accesează filmulețul postat de Palas!

Fii pregătit pentru o atmosferă plină de emoții și vino să îți susții echipa preferată la Euro 2024! Sponsorii evenimentului sunt: Coca Cola, Takis, Hisense, Gorenje.

Text și foto: Departament PR       

W: www.palasiasi.ro                                                

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.