joi, martie 30, 2023
11.9 C
București
spot_img

Lecție deschisă despre arta fotografiei

La 30 noiembrie a.c., la Liceul de limbi moderne și management din Chișinău (LLMM), redactorul coordonator al ”Info Anunț” și fotoreporterul ”Ordinea Zilei”, Ion Panfil, a susținut cursul ”Arta fotografiei”.

Tema aleasă s-a încadrat perfect, la ora de dirigenție a clasei a VIII-a și reprezintă o parte din seria lecțiilor prevăzute în programul școlar, cu genericul: ”Antreprenoriat”, respectiv idei și modalități de a crea și dezvolta afaceri, pentru ziua de mâine.

Elevii s-au implicat în lecție, aceasta fiind atât atractivă, cât și interactivă. Au fost derulate imagini și filme, cu ajutorul unui proiector, ca metodă practică, demonstrativă. Ideea îi aparține dirigintei Tatiana Țugulschi, care urmează, pas cu pas, programa școlară.

Menționăm că LLMM este unul dintre liceele de elită din Chișinău și pregătește, în mod activ, viitorii manageri de mâine.  Principiul care stă la baza învățământului de aici este ”școala prietenoasă”.

La LLMM limba engleză este la ea acasă. Pe holurile școlii, Zaharii Aramă, directorul școlii, vorbește în frumoasa limbă a lui Shakespeare. Dacă nu ni s-ar spune că suntem în Republica Moldova, am crede că am ajuns la Londra sau New York.

Ligia Beatrice Vasilescu

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole