Lecție deschisă despre arta fotografiei

Date:

Share post:

La 30 noiembrie a.c., la Liceul de limbi moderne și management din Chișinău (LLMM), redactorul coordonator al ”Info Anunț” și fotoreporterul ”Ordinea Zilei”, Ion Panfil, a susținut cursul ”Arta fotografiei”.

Tema aleasă s-a încadrat perfect, la ora de dirigenție a clasei a VIII-a și reprezintă o parte din seria lecțiilor prevăzute în programul școlar, cu genericul: ”Antreprenoriat”, respectiv idei și modalități de a crea și dezvolta afaceri, pentru ziua de mâine.

Elevii s-au implicat în lecție, aceasta fiind atât atractivă, cât și interactivă. Au fost derulate imagini și filme, cu ajutorul unui proiector, ca metodă practică, demonstrativă. Ideea îi aparține dirigintei Tatiana Țugulschi, care urmează, pas cu pas, programa școlară.

Menționăm că LLMM este unul dintre liceele de elită din Chișinău și pregătește, în mod activ, viitorii manageri de mâine.  Principiul care stă la baza învățământului de aici este ”școala prietenoasă”.

La LLMM limba engleză este la ea acasă. Pe holurile școlii, Zaharii Aramă, directorul școlii, vorbește în frumoasa limbă a lui Shakespeare. Dacă nu ni s-ar spune că suntem în Republica Moldova, am crede că am ajuns la Londra sau New York.

Ligia Beatrice Vasilescu

 

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.