Lecție deschisă despre arta fotografiei

Date:

Share post:

La 30 noiembrie a.c., la Liceul de limbi moderne și management din Chișinău (LLMM), redactorul coordonator al ”Info Anunț” și fotoreporterul ”Ordinea Zilei”, Ion Panfil, a susținut cursul ”Arta fotografiei”.

Tema aleasă s-a încadrat perfect, la ora de dirigenție a clasei a VIII-a și reprezintă o parte din seria lecțiilor prevăzute în programul școlar, cu genericul: ”Antreprenoriat”, respectiv idei și modalități de a crea și dezvolta afaceri, pentru ziua de mâine.

Elevii s-au implicat în lecție, aceasta fiind atât atractivă, cât și interactivă. Au fost derulate imagini și filme, cu ajutorul unui proiector, ca metodă practică, demonstrativă. Ideea îi aparține dirigintei Tatiana Țugulschi, care urmează, pas cu pas, programa școlară.

Menționăm că LLMM este unul dintre liceele de elită din Chișinău și pregătește, în mod activ, viitorii manageri de mâine.  Principiul care stă la baza învățământului de aici este ”școala prietenoasă”.

La LLMM limba engleză este la ea acasă. Pe holurile școlii, Zaharii Aramă, directorul școlii, vorbește în frumoasa limbă a lui Shakespeare. Dacă nu ni s-ar spune că suntem în Republica Moldova, am crede că am ajuns la Londra sau New York.

Ligia Beatrice Vasilescu

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.