Lecție deschisă despre arta fotografiei

Date:

Share post:

La 30 noiembrie a.c., la Liceul de limbi moderne și management din Chișinău (LLMM), redactorul coordonator al ”Info Anunț” și fotoreporterul ”Ordinea Zilei”, Ion Panfil, a susținut cursul ”Arta fotografiei”.

Tema aleasă s-a încadrat perfect, la ora de dirigenție a clasei a VIII-a și reprezintă o parte din seria lecțiilor prevăzute în programul școlar, cu genericul: ”Antreprenoriat”, respectiv idei și modalități de a crea și dezvolta afaceri, pentru ziua de mâine.

Elevii s-au implicat în lecție, aceasta fiind atât atractivă, cât și interactivă. Au fost derulate imagini și filme, cu ajutorul unui proiector, ca metodă practică, demonstrativă. Ideea îi aparține dirigintei Tatiana Țugulschi, care urmează, pas cu pas, programa școlară.

Menționăm că LLMM este unul dintre liceele de elită din Chișinău și pregătește, în mod activ, viitorii manageri de mâine.  Principiul care stă la baza învățământului de aici este ”școala prietenoasă”.

La LLMM limba engleză este la ea acasă. Pe holurile școlii, Zaharii Aramă, directorul școlii, vorbește în frumoasa limbă a lui Shakespeare. Dacă nu ni s-ar spune că suntem în Republica Moldova, am crede că am ajuns la Londra sau New York.

Ligia Beatrice Vasilescu

 

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.