Pot fi depuse dosarele pentru preselecția Eurovision 2018

Date:

Share post:

Pentru înscrierea în concurs candidații pot depune cererea de înregistrare şi materialele audio pe suport digital până pe data de 15 ianuarie, ora 17.00, la Centrul de Colectare Eurovision 2018, din strada Hâncești, 64, Moldova 1 (anticamera TV). Dosarele vor fi recepționate de luni până vineri între orele 09.00 şi 17.00. Totodată, dosarele pot fi expediate prin poșta electronică la adresa eurovision@trm.md.

Menționăm că Republica Moldova participă la Eurovision începând cu anul 2004. Una dintre prestațiile cele mai bune, până acum, le-a avut formația ”SunStroke Project” din Republica Moldova, care s-a situat pe locul trei la ediția Eurovision 2017. (Ligia Beatrice Vasile)

spot_img

Articole asemănătoare

Info: rezultatele operațiunii JAD Finestra 3, organizat la frontierele Republicii Moldova

În prima jumătate a lunii noiembrie 2023 a fost desfășurată operațiunea internațională JAD Finestra 3. În Republica Moldova operațiunea a unit în acțiuni pe linie de prevenire, detectare și combatere a diferitor ilegalități Poliția de Frontieră, Serviciul Vamal și Agenția Europeană FRONTEX.

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.