Pot fi depuse dosarele pentru preselecția Eurovision 2018

Date:

Share post:

Pentru înscrierea în concurs candidații pot depune cererea de înregistrare şi materialele audio pe suport digital până pe data de 15 ianuarie, ora 17.00, la Centrul de Colectare Eurovision 2018, din strada Hâncești, 64, Moldova 1 (anticamera TV). Dosarele vor fi recepționate de luni până vineri între orele 09.00 şi 17.00. Totodată, dosarele pot fi expediate prin poșta electronică la adresa eurovision@trm.md.

Menționăm că Republica Moldova participă la Eurovision începând cu anul 2004. Una dintre prestațiile cele mai bune, până acum, le-a avut formația ”SunStroke Project” din Republica Moldova, care s-a situat pe locul trei la ediția Eurovision 2017. (Ligia Beatrice Vasile)

spot_img

Articole asemănătoare

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.