Lecții de viață pentru copiii de la Edineț 

Date:

Share post:

Angajații Direcției Situațiilor Excepționale Edinieț a IGSU au desfășurat la data de 12 aprilie 2019  lecții de viață pentru copii privind bazele securității vieții. Evenimentul a avut loc în incinta grădiniței nr. 3 din raionul Edineț.

Specialiștii IGSU au instruit mai mulți copii, dar și corpul didactic în domeniul prevenirii situațiilor excepționale și comportamentul corect în caz de incendii. Totodată, pompierii au prezentat copiilor tehnici de intervenție și echipamentul din dotare. În semn de recunoștință, copiii au organizat un concert pentru salvatori. Micuții au recitat poezii, au dansat, dar și au pictat mai multe desene pentru pompieri, înfrumusețând munca lor cotidiană. La final angajații IGSU au venit cu diplome de onoare pentru educatori și dulciuri pentru cei mici. Pregătirea tinerii generații în domeniul reacționării corecte în situații excepționale prezintă un aspect primordial în activitatea Inspectoratului. Instruirile sunt organizate sistematic de IGSU în instituțiile de învățământ din toată țară.

Panfil Ion

Sursa foto: IGSU

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.