Lecții de viață pentru copiii de la Edineț 

Date:

Share post:

Angajații Direcției Situațiilor Excepționale Edinieț a IGSU au desfășurat la data de 12 aprilie 2019  lecții de viață pentru copii privind bazele securității vieții. Evenimentul a avut loc în incinta grădiniței nr. 3 din raionul Edineț.

Specialiștii IGSU au instruit mai mulți copii, dar și corpul didactic în domeniul prevenirii situațiilor excepționale și comportamentul corect în caz de incendii. Totodată, pompierii au prezentat copiilor tehnici de intervenție și echipamentul din dotare. În semn de recunoștință, copiii au organizat un concert pentru salvatori. Micuții au recitat poezii, au dansat, dar și au pictat mai multe desene pentru pompieri, înfrumusețând munca lor cotidiană. La final angajații IGSU au venit cu diplome de onoare pentru educatori și dulciuri pentru cei mici. Pregătirea tinerii generații în domeniul reacționării corecte în situații excepționale prezintă un aspect primordial în activitatea Inspectoratului. Instruirile sunt organizate sistematic de IGSU în instituțiile de învățământ din toată țară.

Panfil Ion

Sursa foto: IGSU

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.