Lidl a deschis al 33-lea magazin în București

Date:

Share post:

Lidl continuă investițiile în România prin deschiderea la 26 septembrie a.c. a unui nou magazin în București. Acesta se află în complexul Piața Mureș, situat pe Str. Mureș, Nr. 18-24. Odată cu inaugurarea acestuia, au fost create 25 de noi locuri de muncă.

Noul magazin din București are o suprafață de vânzare de aproximativ 1.100 m², iar orarul de funcționare va fi de luni până sâmbătă, între 07:30 și 22:00 și duminică, între 08:00 și 21:00.

Odată cu inaugurarea magazinului au fost create 25 de noi locuri de muncă. În plus, în continuarea demersurilor de sustenabilitate asumate de companie, Lidl a adoptat și în cadrul acestei unități o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică, precum sistemul de iluminat cu LED, cu senzor de prezență, după cum se arată într-un anunț informativ.

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor

Exclusiv: Câteva dintre cele mai singure investiții pentru viitor. Care sunt acestea, în celel ce urmează.

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii

Eveniment: Vernisaj expoziția Spirala Naturii. Unde? Când și despre ce este vorba mai exact, în cele ce urmează.

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO

Invitație fascinantă: XXL TARANTULA EXPO. Mai multe informații despre acest minunat eveniment expozițional, în cele ce urmează.

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.