Mărțișorul vine cu geruri de până la -18 grade

Date:

Share post:

Vremea se răcește cauza unui anticiclon venit din Balcani. Potrivit șefului Centrului Prognoze Meteorologice al Serviciului Hidrometeorologic de Stat al R. Moldova, Ghenadie Roșca, anticiclonul va aduce aer rece polar și va influența întreg teritoriul Europei, transmite IPN.
Vineri, 23 februarie 2018, în nordul țării se vor înregistra temperaturi de -1 și +2 grade Celsius ziua și -4 și -7 grade noaptea. În week-end temperaturile scad până la -10 grade ziua și până la -15 grade noaptea.
La începutul săptămânii viitoare, termometrele vor arăta minime de -10 grade Celsius ziua și -19 grade noaptea. Pe 27 februarie vremea se încălzește ușor, dar Mărțișor vine cu geruri de -18 grade pe 1 martie noaptea.
În perioada 24-28 februarie va ninge slab, izolat. Temperaturi primăvăratice sunt așteptate după 10-12 martie a.c.                                                      (Ion Panfil)

 

spot_img

Articole asemănătoare

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde…

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde... Cine, unde și mai ales despre ce este vorba. Așa că ... mai multe amănunte în cele  ce urmează.

Cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali. Foto

Iată cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali, în imaginile pe care le redăm în articolul de azi, la Infoanunț.

Azi: Miercurea alarmelor!

Azi: Miercurea alarmelor! Având în vedere necesitatea informării populației cu privire la semnalele de alarmare acustice, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a planificat...

Începe campania de primăvară… la curățenie! Unde?

Începe campania de primăvară... la curățenie! Unde? Despre aceasta vorbim pe larg în materialul care urmează.