Mesajul săptămânii, de la îngeri: să tratăm viața și oamenii cu iubire. Un sfat pentru fiecare

Date:

Share post:

La tot pasul și în tot locul, oriunde mergem, în drumul nostru, să răspândim iubire. Acesta este și mesajul îngerilor. Pentru fiecare zodie în parte, îngerii transmit câte un mesaj, motivațional, menit să ajute în viața de zi cu zi.

Berbec – iubește așa cum numai tu știi să faci! Zâmbește și continuă să luminezi, ca și până acum, drumul celorlalți. Dăriuiești – primești, legea funcționează și în cazul tău.

Taur – iubirea pe care o porți în interior, lasă să se exteriorizeze. Nu evita să spui cuiva drag că îl iubești. Dezvăluie un pic din sufletul tău ascuns și celor dragi inimi tale, că nu vei regreta.

Gemeni – ești tentat să te implici în mai multe proiecte, dar nu uita că trebuie să ții cont de suflet. Lucrează cu iubire doar la cele care îți aduc bucurie și împlinire, restul să mai aștepte.

Rac – doi pași îaninte și unul înapoi, dar asigură-te că acel pas care merge înainte este facut cu iubire. Iubește, uită, iartă. Doar așa vei simți eliberare și fericire!

Leu – trebuie să ai grijă la alimentație. Gustul este bun, dar nu și sănătos. Indiferent ce mămânci, important este ca tot ceea ce simți să fie în concordanță cu binele și iubirea.

Fecioara – ar fi bine să lași la o parte rigiditatea, fii mai fexibil(ă) și nu uita să iubești. A iubi este cel mai nobil și mai frumos sentiment, atât în Cer, cât și pe Pământ.

Balanță – ordinea ta are nevoie de un pic de dezordine. Ai nevoie de prieteni și de iubire. Lasă iubirea să curgă spre tine!

Scorpion – rgiditatea și frica sun doi piloni autodistructivi. Elimină frica, alege iubirea!

Săgetător – folosește-ți săgeata cu minte, dar și iubire. Atnci când folosești iubirea, vei nimeri direct la țintă!

Capricorn – încăpățânarea nu duce nicăieri și clar, credința că numai tu ai dreptate arată o evidentă lipsă de iubire! Revino la iubire și viața va fi alta, mai bună și frumoasă.

Vărsător – Creativitatea fără iubire nu este posibilă. Lasă inspirația să își spună cuvântul. Vizualizează, creează și iubește. Fără iubire, nici creația nu este posibilă.

Pești – una albă și un neagră, înseamnă a sta pe două scaune, în același timp. Este timpul să te decizi pe care scaun să stai. Așează-te pe cel pe care scrie cu litere mari – IUBIRE.

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.