duminică, octombrie 1, 2023
25.2 C
București
spot_img

Mesajul zilei de 14.11. la INFO ANUNȚ: ”Sunt o ființă armonioasă!”

Această săptămână este dedicată propriei persoane, sinelui, de aceea mesajul Universului este să spunem și să conștientizăm că ”da, sunt o ființă armonioasă!”

Astăzi ne propunem să fim în armonie cu noi înșine, cu Divinitatea și cu ceilalți.

Sunt în armonie cu toți oamenii, locurile și lucrurile din lumea înconjurătoare. Sunt în pace, pacea fiind starea mea naturală”.

Pentru a avea armonie și pace sunt absolut obligatorii gândurile pozitive. Atunci când în viața noastră apare binele și noi îl negăm spunând că nu credem, pur și simplu ne alungăm binele! Deci, fără negații! Numai afirmații și gânduri frumoase, pentru a trăi permanent armonios.

Continuăm să ne exprimăm nestingheriți, așa cum simțim, lăsându-ne ghidați de intuiție. ”Este dreptul meu din naștere să mă exprim în maniere care îmi aduc împlinire.

Aveți un vis? Mergeți spre el. Vizualizați ce vă doriți și veți avea, cu o singură condiție să fie în concordanță cu legile universale – liberul arbitru, binele, iubirea.

Ce aduce bucurie sufletului? Gândiți-vă și faceți pași spre aceasta. În fiecare zi câte un pas mic. Și aceasta contează!

 

Ligia Beatrice Vasilescu/psihologie spirituală

Foto: Maximilian Cotea

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole