Mesajul zilei este despre echilibru

Date:

Share post:

Oricât de grele ar fi încercările prin care trecem, noi să ne păstrăm echilibrul. Am venit pe Pământ pentru a experimenta dualitatea – bine și rău, alb și negru, rai și …completați voi de aici.

Dar ce înseamnă echilibrul, cum ne dăm seama de existența sau inexistența lui, m-a întrebat, pe buna dreptate, dr. Vasile Ouatu, unul dintre cei mai minunați oameni din viața mea… Fără a sta mult pe gânduri, i-am răspuns – ”nici prea sărat, nici prea piperat, acesta este echilibrul”.

Una dintre cele mai grele ”lupte” se duce, permanent, între minte și inimă. Mintea zice una, dar inima spune alta. Pe care să ascultăm? Cred că a treia voce și anume intuiția, dar aici este altă poveste.

Vreți să știți dacă trăiți o viață echilibrată ? Și dacă nu este o viață în echilibru, ce putem face pentru a ajunge la el? Aceste răspunsuri și multe altele în cartea ”Ecuația vieții. Calea spre fericire”.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva Info Anunț

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.