MOLDAGROTECH (spring) dă start sezonului agricol 2017!

Date:

Share post:

Expozitia MOLDAGROTECH este cel mai mare proiect expoziţional dedicat sectorului agricol, care prezintă maşini şi utilaje agricole noi, precum şi cele mai performante tehnologii şi materiale pentru agricultură.
Expoziţia reflectă realizările complexului agro-industrial din Moldova, scoate în prim-plan problemele cu care se confrumtă sectorul, prezintă cele mai recente tendinţe internaţionale în domeniul tehnologiei şi agriculturi eficiente, astfel confirmându-şi statututl de forum naţional. Evenimentul are loc de două ori pe an, primăvara şi toamna, la începutul şi la sfârşitul sezonului agricol. Ediţia a XXXII-a a Expozitiei internaţionale specializate de maşini, echipamente şi tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (spring) se va desfăşura în perioada 15-18 martie, la Centrul Internaţional de Expoziţii MOLDEXPO.
Organizator: Centrul Internaţional de Expoziţi MOLDEXPO S.A.
Coorganizator: Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare al Republcii Moldova
Sponsor general: JM INVEST GROUP SRL, dealer oficial KINZE în Moldova
Partener media general: Agro TV Moldova

Noi opotunităţi de afaceri la MOLDAGROTECH (spring)
La expoziţie vor participa companii din Republica Moldova, Austria, Bulgaria, Germania, Republica Cehă, România, Italia, Slovacia, Ucraina. Aproximativ 140 de companii îşi vor prezenta produsele pe o suprafaţă expoziţională de peste 12 mii de metri pătraţi Pe parcursul a patru zile, spaţiile Centrului Expoziţional “Moldexpo” vor deveni platformă de expunere a celor mai recente tendinţe în domeniul agrobusiness-ului.
Se începe sezonul agricol, şi participanţii MOLDAGROTECH (spring) au pregătit pentru profesioniştii domeniului produse şi tehnologii de ultimă generaţie.
Locul central al expoziţiei este ocupat de maşini şi utilaje agricole. Sponsorul general al MOLDAGROTECH (spring), compania ÎCS JM INVEST GROUP SRL, va prezenta semănătoarea de precizie Kinze 3600 Twin Row, care asigură o distanţă optimă între seminţe şi germinare maximă în condiţiile unui teren prelucrat parţial sau neprelucrat. Compania Servmixt-Agro SRL va oferi vizitatorilor modelul de tractor compact şi uşor de manevrat CLAAS AXOS 340. Pentru prima dată la MOLDAGROTECH (spring) compania Agroprofi SRL va prezenta semănătoarea tractată de precizie, produsă de compania Väderstad Modelul TEMPO F. Piese de schimb pentru tractoare şi combine de mărcile Deutz Fahr, John Deere, New Holland, Laverda, Class, Gallignani, Welger vor fi promovate la standul firmei CabacomCad, cântare industriale şi camioane produse în Moldova va oferta compania Comsales Grup SRL.
Pentru grădinari şi viticultori participanţii la MOLDAGROTECH (spring) au pregătit o serie de ustensile noi pe piaţă. Astfel, compania Slovina SRL va prezenta freze de grădină ale firmei italiene Calderoni. Ustensile de grădinărit de brandul mondial Fiskars vor fi expuse la standul Seneca SRL. Profesioniştii vor fi iteresaţi şi de foarfecele pentru gradinărit Löwe de la companii NISVINEX GROUP.
La standul companiei AgroSpace COM vor fi prezentate separatoare high-tech pentru sortarea produselor în vrac: grâu, orz, orez, hrişcă, floarea-soarelui, mazăre.
Special pentru lucrătorii avicolelor compania din Italia Arion Fasoli va propune echipamente manuale si automate pentru alimentarea puilor, precum şi mostre de ambalaje moderne pentru ouă.
Companiiile Promstan din Ucraina şi Agrosera-Prim din Moldova vor prezenta cele mai noi tehnologii în domeniul construcţiilor şi amenajării serelor. Pentru prima dată la MOLDAGROTECH (spring) va fi expusă o metodă unică de dezinfecţie termică a solului în sere la standul «Ecosol – dezinfecţia solului cu aburi».
La expoziţie va fi etalat un spectru vast de fertilizanţi noi. Sponsorul general al expoziţiei MOLDAGROTECH (spring) – 2017, compania ÎCS JM INVEST GROUP SRL, va aduce în atenţia agricultorilor îngrăşământul bacterian AZOTER (Slovacia), iar la standul EurotopPlus se va putea găsi o selecţie mare de fertilizanţi organici.
Cu produse noi si oferte speciale pentru sezonul agricol vor veni şi participanţii fideli ai expoziţiei, producătorii moldoveni: Agromaşina, MECAGRO, Moldagrotehnica, HIDROSISTEM etc.
La fel, vor fi promovate oferte din domenii, precum alimentarea cu apă şi sisteme de rigaţii în agricultură, maşini pentru îmbunătăţiri funciare, hidroinstalaţii; tehnologii de cultivare intensivă a culturilor agricole; ambalajele pentru transportare; finanţări şi asigurări în agricultură. Într-un compartiment separate vor fi etalate flori, plante medicinale, puieţi de pomi fructiferi şi plante ornamentale,seminţe.
Programul conex
Consistent şi foarte util va fi şi programul conex al MOLDAGROTECH (spring) — 2017. În prima zi a expoziţiei va avea loc AGRO MEETING MOLDOVA-RUSSIA – expoziţia va fi vizitată de delegaţia oficială a regiunii Astrahan, condusă de vice-guvernatorul regiunii, preşedintele Guvernului Constantin Markelov. Reprezentanţii delegaţiei vor avea un şir de întâlniri de afaceri cu expozantii şi vor discuta posibilităţile de cooperare şi de extindere a relaţiilor comerciale şi economice.
În cadrul expoziţiei, pe 17 martie, va avea loc o masă rotundă organizată de Ministerul Agriculturii şi Industriei Alimentare în cooperare cu consultantul principal al Misiunii Uniunii Europene în Republica Moldova. Evenimentul este dedicat îmbunătăţirii condiţiilor de muncă şi a standardelor de viaţă în zonele rurale ale Moldovei, precum şi perspectivele de dezvoltare a regiunilor rurale.
Pentru producători şi dealeri, participanţi ai expoziţiei MOLDAGROTECH (spring)-2017, se va desfăşura Concursul profesional «Util pentru Moldova». În Concurs s-au înscris 19 companii autohtone şi străine cu 26 de mostre: maşini agricole şi echipamente pentru industria de prelucrare, produse fitosanitare şi îngrăşăminte.
În susţinerea tinerilor profesionişti din sectorul agricol la MOLDAGROTECH (spring)-2017 va derula Proiectul «Agrogeneraţia», în cadrul căruia va avea loc un seminar, la care cei mai buni studenţi ai Universităţii Agrare din Moldova vor face prezentări despre tendinţele actuale ale sectorului agricol.
În cadrul expoziţiei se va desfăşura Test Drive Show «Tractorul în Actiune». Toţi doritorii pot participa la un test drive de maşini agricole, puse la dispoziţie de companiile-participante la show (Agroprofi SRL, Vadalex Agro SRL, Aprocomtech SRL, Diaztech SRL, Servmixt Agro SRL). Astfel, Agroprofi SRL va oferi şansă de a încerca în acţiune încărcătorul Bobcat TL 360 AGRI, iar compania Vadalex Agro va prezenta în timpul evenimentului tractorul New Holland T6070.
În toate zilele expoziţiei MOLDAGROTECH (spring)-2017, tradiţional, va lucra Târgul de material semincer şi săditor.
Toţi vizitatorii care s-au înregistrat online vor primi Catalogul prroduselor şi serviciilor noi oferite de participanţii la expoziţie. Pentru vizitatori va fi amenajată o zonă foto – Curtea fermierului.

Vă aşteptăm la MOLDAGROTECH (spring)-2017 din 15 până în 18 martie, în intervalul 10.00 – 18.00

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.