Moldagrotech

Date:

Share post:

În perioada 21 octombrie – 24 octombrie a anului curent (2015), în incinta Centrului Internațional de Expoziție MoldExpo s-a desfășurat cea de-a 29-a Expoziție Internațională Specializată pe echipamente și tehnologii agricole pentru sectorul agro-industrial, cunoscută sub denumirea de ”Moldagrotech”.

moldagrotehnica1

Prezentarea la nivel a companiei Belnis S.R.L. a fost apreciată atât de concurenți, cât și de vizitatori. Experiența de participare deja pentru a treia dată, demonstrează calitatea prestării serviciilor și a produselor.

moldagrotehnica2

Domeniul de activitate al companiei îl reprezintă importarea, reprezentarea oficială și distribuirea produselor companiilor internaționale precum Bayer Environmental Science, Garant, Valbrenta Chemicals și Biovetprotect S.R.L.

Compania Bayer Environmental Science oferă o gamă largă de produse biocide, printre care și insecticide cu o calitate și efect care nu se lasă așteptate. Cu ajutorul produselor companiei date, precum Insecticid K-Othrine SC-25, Quick Bayt, Maxforce IC White, K-Obiol EC-25, Quick-Bayt Spray, K-Obiol SC-25, K-Othrine Profi EC-250, veți uita pentru totdeauna de insectele dăunătoare și deranjante. Problema poluării mediului este înlăturată datorită componenței de ultimă generație a produselor, lipsite de elemente nocive, inclusiv și pentru organismul uman. Partener prețios, compania Garant întrunește calitățile de profesionalism și încredere, individualitate și calitate, garanție indubitabilă și prețuri flexibile și avantajoase.

moldagrotehnica3

Un alt partener, compania Garant, propune produsele sale pe piața de desfacere internațională iată deja pentru o perioadă de 19 ani. Pe parcursul acestor ani ea a dobândit experiență în domeniul serviciilor de dezinfecție. O calitate deosebită a companiei este abordarea individuală a fiecărui client. Produsele sale, precum Legion, Absolut Gel, Absolut Primanka, Karakurt, Kamikadze, propun în primul rând rezultate rapide și nu în ultimul rând, durabile în timp.

moldagrotehnica4

Compania Valbrenta Chemicals deja pentru 35 de ani deține specialiști cu calificare înaltă, cu experiență inedită în domeniu, cu idei inovative, care utilizează în practica sa ustensile performante. Datorită experienței, sârguinței și devotamentului său față de consumatori, compania ocupă ani de-a rândul locuri de frunte în diverse concursuri și expoziții internaționale.

Ultimul, dar nu și cel din urmă partener, compania Biovetprotect S.R.L. este un producător autohton prezentat prin mărcile Moartea Șobolanilor și Furtuna Șobolanilor.

Progresul companiei Belnis nu se lasă de dorit și cu prilejul Expoziției de toamnă au fost prezentate produsele sale noi, precum RatMaut, Ratstop, dar și acele produse care  și-au demonstrat calitatea în timp, și anume, Sperietoarea Fulger-US.

De asemenea compania Belnis este distribuitor oficial al produselor Swingtec pe piața Republcii Moldova.

moldagrotehnica5

Pe lângă activitatea sa de reprezentant oficial, compania Belnis S.R.L. oferă o gamă largă de servicii. Beneficiarii pot primi un răspuns prompt la problemele sale. Sfera serviciilor pest-control cuprinde (dezinfecție, dezinsecție, deratizare), consultanța (aplicări în corespundere cu tehnica securității, siguranței alimentare), și distribuția (insecticide, rodenticide, dezinfectanți, echipamente de protecție).

Evenimentul a servit drept sursă de informare a populației despre produsele împotriva dăunătorilor dar și ca ghid informativ pentru profesioniștii din domeniul de igienă publică și companiile specializate. În cadrul expoziției, compania BELNIS S.R.L. a reușit să-și prezinte domeniul său de activitate:  Igiena și Sănătate Publică în scopul contribuirii și asigurării unor standarde de viață ridicate, alături de alte companii autohtone.

 

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.