ULTIMATE A16 BOOSTER CONCENTRATE

Date:

Share post:

         Concentrat activ intensiv, activizează procesul de regenerare a pielii şi netezeşte suprafaţa pielii. 

Pentru piele stresată, care are nevoie de regenerare:

– piele cu manifestări de îmbătrânire exogenă,  pierdere de elasticitate, uscăciune şi modificări de pigmentaţie, linii subţiri;

– pentru orice tip de piele şi pori dilataţi;

– ten surmenat şi mat.

Folos: stimulează procesele de regenerare a pielii, îndepărtează primele manifestări de îmbătrânire a pielii, creşte elasticitatea pielii, hidratează intens şi corectează liniile şi modificările de pigmentaţie. Îngustează porii, netezeşte şi catifelează. Pielea arată proaspătă şi tânără. Retinol efect FĂRĂ EFECTE SECUNDARE chiar şi pe pielea sensibilă!

        Componenţă: 10% Retinew A16 – proteină extrasă din boabe de fasole (Vigna Aconotifolia), plusi acţiunea pozitivă a Vitaminei А, care depăşeşte de 16 ori acţiunea Vitaminei АА, are o acţiune delicată şi eficientă, care stimulează activitatea celulară, sinteza de colagen, regenerarea pielii şi împiedică efectele destructive ale soarelui şi afectarea ADN-ului celular!

          Modalitate de aplicare: se vor aplica, prin tapotaj uşor, 1-2 picături pe fiecare obraz, pe frunte, pe gît şi pe decolteu, după care va urma aplicarea unei creme hidratante. Dimineaţa şi seara.

În salon: Se va folosi în calitate de concentrat activ. Se admite folosirea combinată cu electroporaţia şi mezoporaţia (aparate).

media (1)

Moldova, Chisinau, str.Kogalniceanu, 57
tel: (373 22) 92-44-25
mob: (373) 60100222
skype Babor.Cosmetics.Modova
Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.