Golden Days

Date:

Share post:

Un subiect în mare parte tabu pentru ca în limitele societății se scrie mai mult despre calamnitati și războaie însă îmi voi scrie propriile păreri și impresii despre studioul în care am fost ca jurnalist pentru ca mereu am fost de principiul: make love not war.
În spatele cortinei-am fost primită intr-o casă extrem de frumos aranjată și decorata chiar de administratora studioului cu multe lucruri așa cum vedeți în poza: pernuțe, decorațiuni, canapea, făcute chiar de mâinile ei.
Adminstratora, un fost model, o femeie de o eleganță deosebită mi a oferit cu generozitate și deschidere toate informațiile referitoare la videochat.
Există o muncă de echipă elaborată,gândită cu mult raționament, informație și psihologie la nivel înalt, susținută în mod sistematic ca activitatea studioului să ofere calitate, frumusețe, confort și așa cum am și văzut își atinge scopul.
Fețele care lucrează la videochat sunt tratate cu demnitate, respect și căldură umană, ele sunt preluate, educate, motivate si consiliate astfel la rândul lor oferă membrilor videochatului în primul rând comunicare, relaționare fără prejudecăți, frumusețe la nivel de artă.
Așa cum văd eu, ele oferă un vis frumos celor care îl cer și au nevoie de un refugiu departe de rutină cotidiană.
Totul se petrece intr-un mediu atent observat, discret, cu o echipă bine pregătită din toate punctele de vedere și mai ales psihologic pentru ca toți cei implicați trebuie să își depășească barierele mentale, sa învețe să se autoeduce permanent și să ofere acest vis frumos dintr-o oază de relaxare și confort.
Make love, not war!

By Anca Acatrinei-Neogen Iasi

denumirea firmei: Golden Days

descrierea activitatii: studio videochat

adresa: b-dul Decebal nr 2 Piatra Neamt

tel:0754033508

e-mail- goldendaysstudio@yahoo.com

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.