… numai lapte și miere

Date:

Share post:

Joi, 14 Aprilie 2022, la ora 10, în Holul B al Complexului Muzeal ”Iulian Antonescu” Bacău, are loc  loc evenimentul ”…numai lapte și miere”, un parteneriat între Colegiul Economic ”Ion Ghica” Bacău și Muzeul de Etnografie Bacău.

Decorul evenimentului este alcătuit din obiecte ale prisăcarilor (știubeie, descăpăcitoare și zăgârne) și păstorilor (șiștare, putineie și brighidaie) care aparțin patrimoniului Muzeului de Etnografie Bacău.

Va avea loc, în cadrul aceluiași eveniment, o expoziție-concurs de fotografii realizate de către elevii mai multor școli din țară, care reconstituie scene cu teme culinare din picturi celebre.

Invitații Colegiului Economic ”Ion Ghica” Bacău vor vorbi despre cele două ocupații tradiționale evocate în proiect, după cum se afrată într-un anunț informativ, emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.

Manager, prof. Mariana Popa. Șef Muzeu de Etnografie, Iulian Bucur.

Text și foto: CMIABc

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.