Pentru un start perfect al fiecarei zile …

Date:

Share post:

Un start perfect al fiecarei zile: cu Argi+ ne bucurăm de toate din plin. Argi+ combina L-arginina cu vitamine și extracte din fructe, într-o bautură delicioasă care ne menține energia la cote maxime, mai ales în timpul și dupa antrenamentele fizice.

Există o bogăție de ingrediente valoroase în acest produs, selectate cu grijă și atenție la valorile lor nutriționale excepționale.

Foto: https://foreverliving.ro/forever-argi-art1065
Foto: https://foreverliving.ro/forever-argi-art1065

Vitalitate. Forță. Rezistență. Energie

  • L-arginina este un aminoacid extrem de popular, baza pentru sinteza proteinelor. Argi+ este un produs atat de popular si iubit de cei mereu activi.
  • Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și extenuării, la menținerea functionării normale a sistemului imunitar, la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor. De asemenea, vitamina C contribuie la metabolismul energetic normal,  la funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătatii psihice.
  • Vitamina D contribuie la menținerea sănătății sistemelor osos și muscular, precum și a concentrațiilor normale de calciu în sânge și la absorbția / utilizarea normală a calciului și fosforului.
  • Vitamina K își aduce și ea contribuția la menținerea sănătății sistemului osos, precum și la coagularea normală a sângelui.
  • Vitamina B6 contribuie la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al proteinelor și la funcționarea optimă a sistemului nervos.
  • Vitamina B12 contribuie la metabolismul energetic normal, la buna funcționare a sistemului nervos și menținerea sănătății psihice. De asemenea, vitamina B12 mai contribuie și la funcționarea corespunzatoare a sistemului imunitar, precum și la reducerea oboselii și extenuării.
  • Acidul folic contribuie la sinteza normală a aminoacizilor, la procesul de diviziune celulară, precum și la menținerea sănătății psihice și buna funcționare a sistemului imunitar.

Argi+  ne aduce toate beneficiile L-argininei și ale vitaminelor pe care le conține, plus un amestec brevetat unic de extracte din fructe (struguri, soc, zmeura, rodie, coacaze negre, vișine, mure, afine) – sursa bogaăa de antioxidanți, de care organismul are nevoie pentru combaterea efectelor nocive ale radicalilor liberi, responsabili, printre altele, de îmbătrânirea prematură.

Argi+ furnizează 5 g de L-arginină per porție și este ambalat în pliculețe individuale, 30 / pachet.

Comenzi click aici: https://foreverliving.ro/forever-argi-art1065?rid=400-000-753-785

Foto: pixabay(deschidere)

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.