Peste 7 mii de seturi ștampile pentru copii ‘’SMILEY’’, reținute de inspectorii vamali. FOTO

Date:

Share post:

Bunuri în valoare de 788.011 lei reținute de către inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud.

La data de 24 noiembrie 2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanța Sud  – Direcția Regională Vamală București, în urma unui control au descoperit  7.992 seturi ștampile pentru copii purtând însemnele mărcii comunitare ‘’SMILEY’’, reprezentând bunuri susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală pentru marca susmenționată.

Vama Română

Mărfurile au fost descoperite într-un container sosit din China și aparțineau unei societăți comerciale cu sediul în Ucraina.

Bunurile au fost reținute de către inspectorii vamali, valoarea acestora, în cazul în care ar fi fost  pe piață la preț de vânzare cu amănuntul al unui produs original, este de aproximativ 788.011 lei, după cum ne transmite Biroul comunicare, relații publice și mass media. 

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.