marți, februarie 7, 2023
-0.1 C
București
spot_img

Peste 70 de mii de țigarete, confiscate la Vama Otopeni Călători

Credeam că numai la granția cu Republica Moldova există un trafic intens de țigări, colete ilegale, dar iată că se întâmplă și la o altă frontieră a României.

Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Otopeni Călători au reținut în vederea confiscării 78.800 bucăţi ţigarete.

În data de 25 august 2022, inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Gr. I Otopeni Călători – Compartiment Călători, în urma unei acțiuni specifice de control efectuate în vederea combaterii traficului cu țigarete, au retinut în vederea confiscării un număr de 78.800 bucăţi ţigarete netimbrate, de la un pasager ce a călătorit pe ruta Dubai – Otopeni.

Pasagerul a fost selectat în vederea controlului vamal de pe culoarul verde ”NIMIC DE DECLARAT”, acesta având intenția vădită de a părăsi zona de control vamal și de a se sustrage, într-un fel, numai de el știut, controlului vamal.

Întrucât există suspiciuni că sunt întrunite elementele constitutive ale unei infracțiuni, cazul urmează a fi predat organelor de cercetare penală competent, potrivit comunicatului emis de BIROUL COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI MASS MEDIA.

Text: Filip Gheorghe

Foto: BIROUL COMUNICARE, RELAȚII PUBLICE ȘI MASS MEDIA

Autoritatea Vamală Română/ Ministerul Fianțelor

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole