Plictiseala este o chestiune de alegere

Date:

Share post:

Înțelepciunea zilei de 11 mai 2022 este despre plictiseală. De multe ori, am auzit oameni care spuneau că se simt plictisiți. Nu vi se pare ireal, atâta timp cât avem la îndemână toate pârghiile necesare pentru a nu ne lăsa păcăliți de o presupusă plictiseală?

Dr. Wayne W. Dyer, în cartea ”Înțelepciune pentru succes” spune, pe bună dreptate, că  ”viața nu este niciodată plictisitoare, dar unii oameni aleg să fie plictisiți…plictiseala este o chestiune de alegere”.

Eu aleg să nu fiu plictisit(ă) niciodată. De mine depinde cum mă simt. Sunt propriul stăpân al felului în care mă simt, în interior, ceea ce, cu siguranță, se va reflecta și în exterior.

Cum combatem plictiseala? Activ, inventând activități, având hobby-uri, pasiuni. Eu nu mă plictisesc niciodată. Dar voi?

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Arhiva Info Anunț

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.