Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor prudenţă maximă la bunurile personale

Date:

Share post:

În pofida diminuării numărului de pungăşii înregistrate, Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău continuă măsurile planificate de combatere şi reţinere a hoţilor de buzunare ce atentează la bunurile materiale ale cetăţenilor în timpul deplasărilor cu transportul public urban, când se află în pieţe, magazine sau centre comerciale. Este de menţionat că pe parcursul anului curent au fost înregistrate 298 de ”pungăşii”, ceea ce constituie o scădere în comparaţie cu perioada analogică a anului precedent, fiind înregistrate 315 cazuri de acest gen.

În cazul în care ați devenit victimă sau sunteți martor a unei infracțiuni sesizați imediat POLIȚIA la numerele de telefon pentru apeluri de urgență 112.

Ion Panfin

spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.