Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor prudenţă maximă la bunurile personale

Date:

Share post:

În pofida diminuării numărului de pungăşii înregistrate, Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău continuă măsurile planificate de combatere şi reţinere a hoţilor de buzunare ce atentează la bunurile materiale ale cetăţenilor în timpul deplasărilor cu transportul public urban, când se află în pieţe, magazine sau centre comerciale. Este de menţionat că pe parcursul anului curent au fost înregistrate 298 de ”pungăşii”, ceea ce constituie o scădere în comparaţie cu perioada analogică a anului precedent, fiind înregistrate 315 cazuri de acest gen.

În cazul în care ați devenit victimă sau sunteți martor a unei infracțiuni sesizați imediat POLIȚIA la numerele de telefon pentru apeluri de urgență 112.

Ion Panfin

spot_img

Articole asemănătoare

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Iată ce vor primi peste 10 mii de pensionari ieșeni cu ocazia Sărbătorilor de Paști. Aceasta este tema subiectului de azi, la Infoanunț

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. Foto

Cine a participat la Târgul de cariere organizat de Centrul de Excelență în Economie și Finanțe și Ministerul Educației și Cercetării. 

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea

Invitație lansare de carte, o analiză fascinantă. Autor dr. Ligia Cristea. Unde și când va avea loc acest eveniment, în cele ce urmează.

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Galerie foto inclusiv traseu și premii

Numărătoarea inversă a început: 3 zile până la Semimaraton Iași 2024. Acesta este subiectul articolul de azi, la Infoanunț.