Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor prudenţă maximă la bunurile personale

Date:

Share post:

În pofida diminuării numărului de pungăşii înregistrate, Direcţia de Poliţie a mun. Chişinău continuă măsurile planificate de combatere şi reţinere a hoţilor de buzunare ce atentează la bunurile materiale ale cetăţenilor în timpul deplasărilor cu transportul public urban, când se află în pieţe, magazine sau centre comerciale. Este de menţionat că pe parcursul anului curent au fost înregistrate 298 de ”pungăşii”, ceea ce constituie o scădere în comparaţie cu perioada analogică a anului precedent, fiind înregistrate 315 cazuri de acest gen.

În cazul în care ați devenit victimă sau sunteți martor a unei infracțiuni sesizați imediat POLIȚIA la numerele de telefon pentru apeluri de urgență 112.

Ion Panfin

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.