vineri, martie 31, 2023
7.2 C
București
spot_img

Târgul de Florii la Moldexpo

În perioada 19 – 23 aprilie, în ajunul Sărbătorilor pascale, Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo din Chișinău invită la Târgul de Florii.

De ce ne plac atât de mult sărbătorile? Pentru că pregătirile sunt foarte plăcute: scrierea felicitărilor, pregătirea mesei festive pentru cei dragi, alegerea cadourilor. Cea mai importantă sărbătoare creștină este Paștele, așteptată cu mare nerăbdare de toți creștinii ortodocși. În tradiția ortodoxă, Duminica Floriilor este sărbătorită cu o săptămână înainte de Paști. În mod tradițional, în Moldova, acest eveniment este asociat cu astfel de ritualuri familiale, cum ar fi coacerea și decorarea cozonacilor, vopsirea ouălor, pregătirea coșurilor pentru Noaptea Învierii.

Sărbătorile de Paști reprezintă un eveniment important de familie, astfel încât Târgul destinat cadourilor de Paști își deschide porțile pentru întreaga familie.

Peste 100 de companii participante vor prezenta vizitatorilor o gamă largă de produse alimentare: ouă încondeiate, cozonaci și pască, produse de patiserie, delicatese din carne, brânzeturi și produse lactate, mirodenii, dulciuri și multe altele.

La Târg vizitatorii vor putea cumpăra cadouri, suvenire, haine în stil național, jucării, vase, bijuterii, cosmetice și parfumerie, accesorii, produse de artizanat, broderii etc. O varietate de flori, puieți și semințe va fi expusă pentru grădinari și crescătorii de flori.

Își vor prezenta ofertele producători și distribuitori locali de produse alimentare, bunuri industriale, îmbrăcăminte pentru copii și adulți, textile de casă, meșteșugari, magazine de cadouri, companii producătoare de suvenire, ateliere de creație etc.

În toate zilele de desfășurare a Târgului, compania Dryco Shop va organiza loterii pentru vizitatori, câștigătorul va primi 3 kilograme de prune. Și în ultima zi, compania va pune la bătaie un abonament anual pentru livrarea a 12 kg de prune direct la adresa dvs.

Programul conex evenimentului va fi consistent și va include ateliere de încondeiere a ouălor de Paști și de executare a cadourilor tematice, precum și master-classuri pentru copiii de la 5 ani pe teme pascale, organizate de Grădina Mărioarei.

Târgul de Florii-2019 va bucura vizitatorii și cu prețuri speciale!

Programul Târgului: 19 – 23 aprilie, în intervalul 10.00 – 18.00

Foto: MOLDEXPO

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole