YARDSALE, ediție de primăvară

Date:

Share post:

La această ediție de primăvară a YARDSALE, un val de fericire ne cuprinde, căci afară e cald iar curtea muzeului este renovată! Pe parcursul ultimelor șase luni, aleea principală a fost mărită considerabil și acoperită cu teracotă. Iar aceasta înseamnă – YARDSALE își extinde aripile.

În ediția de aprilie am pregătit mai multe activități interactive pentru copii. În ajunul sărbătorilor de Paște, am decis să organizăm EGG HUNT. Veniți cu coșulețe și gențile-eco personale să vânați ouă colorate. Unele vor fi ușor de găsit, iar altele vor fi ascunse bine prin locurile mistice din vivarium. Cine va fi cel mai harnic iepuraș și va culege cele mai multe ouă va primi și un cadou din partea noastră.

Înainte de așa activitate, tuturor iepurașilor se recomandă toloneală la iarbă verde și savurarea razelor calde.

Activități YARDSALE

Yoga pentru copii este exact ceea de ce este nevoie! Dacă nu ați reușit să încercați împreună cu copilul dvs., atunci acum e timpul potrivit. Pe lângă yoga, pentru copilași am pregătit desen pe nisip și face-paiting.

Pentru familii, talentata Olga Ternavskaia va desfășura o instruire pe tema “Sesiune foto de familie. Cum să te pregătești și ce să faci pentru a obține pozele visurilor tale”. Pe lângă partea teoretică, cunoștințele acumulate vor fi aplicate în practică.

La această ediție aducem masterclass-uri și jocuri noi pentru oaspeții YARDSALE. Domnișoarele pot să-și împletească câte o coroniță și să participe în concursul de coronițe. Toți pot participa la concursuri și câștiga diferit premii. Pe lângă aceasta, cei care au tricouri vechi în garderobă, cu îndrăzneală le pot aduce la eveniment, căci pot învăța de la echipa HAI MOLDOVA cum să transforme lucrurile vechi în lucruri noi, atractive și ecologice.

Arta este elementul de bază a evenimentului nostru! Continuăm să organizăm art corner, iar de această dată vom prezenta lucrările Annei Ignatenco. Anna ne va povesti istoriile enigmatice ale lucrărilor sale.

În scurt timp revenim cu detalii despre ce se va întâmpla în food-court, despre noile tendințe pe piața de design, despre muzică și o să vă destăinuim mai multe secrete. Așteptăm cu nerăbdare reîntâlnirile calde!

Despre bucate și băuturi

În meniul YardSale veți găsi mâncare tradițională de la doamna Margareta, burgeri suculenți de la Torro, bere engleză de la Pinta Perfecta, dar și unchiul Mino va fi alături de noi, acel Mino care i-a învățat pe toți cum se pregătește un adevărat șașlâc armenesc.

Din bucatele dulci vom avea miere, prăjituri, zefir și dulciuri italiene. Iar pentru cei care preferă deserturile fără gluten, fiți sigură că le veți găsi și pe ele.

Din băuturi, vom savura împreună cafea, ceai chinez, smoothie de miere, kombucha, limoncello și balsam “9 сил”.

Iar pentru iubitorii de vinul moldovenesc, vor pregăti sangria, mult-mult vin și sare de vin.

Produsele eco nu vor lipsi de la YARDSALE. Printre produse veți găsi ulei de măslie, ceaiuri de plante, pastă de nuci pentru orice gust, semințe, diversitate de migdale, începând de la făină până la ulei.

În playlistul evenimentului veți găsi nume cunoscute și nume noi: Señor Matanza! Gonzo! Sly! Post One!

Acțiuni de caritate

Elevii din clasa IV-a “C” a școlii “Socrate” lansează acțiunea “Zâmbește pentru copiii care sunt mai triști decât tine”, în cadrul căreia ei vor vinde lucrările pascale confecționate de ei. Banii colectați vor fi donați familiei Codreanu din satul Ișnoveț.

Armata Salvării vor colecta haine, jucării, cărți și donații. Iubitorii de pisici sunt așteptați la masa inițiativei CityCats. La fel, puteți procura haine și alte accesorii de la magazinul de caritate Shop-Mesto.

Shopping și activități

Dacă tragem o privire peste rândurile cu vânzare, atunci aici găsim peste 100 de meșteri, show-room-uri și designeri. Deoarece suntem în apropierea sărbătorilor de Paști, majoritatea produselor alese sunt tematice. Veți găsi haine colorate, vintage și haine de la designeri noi de pe piața noastră. La fel, nu vor lipsi bijuteriile, accesoriile, încălțămintea, elemente pentru decor interior, jucării, cărți și discuri de vinil.

Partenerul transportator a evenimentului au grijă ca copii dvs. să se distreze. Împreună cu ITaxi organizăm EGG HUNT! La o oră fixă vom da start jocului, iar toți copiii împreună cu părinții vor fi în rolul iepurașilor de Paște și vor căuta ouăle colorate. Câștigătorii vor fi cei care colectează mai multe ouă!

Odată cu amurgul, aprindem focul.

Teatrul de foc “Sansara” ne vor fermeca cu noul program MoonLight Mystery, acompaniați de trupa Kwathula. Misterios și magic, doar pentru YARDSALE!

Intrare

Intrarea la eveniment este prin muzeu. Taxa de intrare: 10 lei (muzeu) + 50 lei (YARDSALE), în așa mod contribuim la prosperitatea acestui muzeu extraordinar.

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.