Poliția de Frontieră a Republicii Moldova a împlinit 30 de ani

Date:

Share post:

Astăzi, 10 iunie 2022, Republica Moldova sărbătorește cei 30 de ani de la fondarea instituției de frontieră.
În toți acești ani, Poliția de Frontieră a avut un parcurs marcat de transformări organizaționale și reformări ale domeniilor de activitate, ani cu multe provocări, dar și cu rezultate de excepție în misiunea de securitate a frontierei de stat.
Noi suntem mai mult decât o instituție care are în atribuție securitatea frontierei, suntem o entitate cu oameni frumoși, profesioniști și devotați Patriei.
Amintiri și file istorice din cei 30 de ani ai Poliției de Frontieră au fost redate astăzi în cadrul măsurilor festive, consacrate zilei profesionale, se arată într-un comunicat emis spre difuzare redacției INFO ANUNȚ.
Ziua a debutat cu depunerea de flori la Monumentul „Ștefan cel Mare și Sfânt”, ca puțin mai târziu să fie lansat plicul poștal cu marcă fixă „Poliția de Frontieră: 30 de ani!”.
Ceremonia festivă a avut loc la sediul IGPF, în prezența președintelui Parlamentului RM Igor Grosu, ministrei Afacerilor Interne Ana Revenco, șefului Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi, șefilor subdiviziunilor MAI, partenerilor externi, colegilor FRONTEX, polițiștilor de frontieră și veteranilor instituției.
Text și foto: Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.