Polițiști pe biciclete vor patrula prin Chișinău

Date:

Share post:

Plutonul de polițiști de patrulare pe biciclete urmează în câteva săptămâni să iasă în zonele pietonale, de agrement și odihnă din municipiul Chișinău.

În acest context, timp de două săptămâni, este organizat un curs de instruire, sub egida Ambasadei Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, transmite IPN cu referire la pagina electronică a Inspectoratului General al Poliției.

Moderatorii cursului sunt William Trusell și Ron Kalomeris, experți din cadrul Asociației internaționale a bicicliștilor din poliție.

Șeful IGP, Alexandru Pânzari, a menționat cu această ocazie că acest model de patrulare va oferi cetățenilor siguranță în locurile publice din oraș și va apropia angajații poliției de comunitate.

Foto:Poliția Republicii Moldova

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa?

Nou: Sesiunea de achiziții de artă contemporană 2024. Unde? Cine poate participa? La aceaste întrebări, răspundem în cele ce urmează.

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la …

Ajutoarele Iepurașului sunt recompensate la sesiunile de shopping, cu premii zilnice la ... Unde ? Pentru a afla răspunsul citim informațiile din materialul care urmează azi, la Infoanunț.

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la … Galerie foto

Cei mai buni dermatologi s-au adunat la ... Pentru a afla unde și mai multe amănunte despre acest minunat eveniment, citim informațiile în cele ce urmează.

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Fotografii fascinante

Iepurașul de Paște vine cu surprize la Muzeul Fotbalului. Muzeul Fotbalului vă invită să petreceți sărbătorile într-un mod unic.