S-a pornit spre Marea Britanie cu bagajul ticsit cu țigări

Date:

Share post:

🚬 A ascuns 290 pachete de țigări în valiză și a pornit spre Marea Britanie, dar nu a fost să fie:  un tânăr s-a ales cu amendă și a rămas fără țigări
În Aeroportul Internațional Chișinău polițiștii de frontieră în cooperare cu vameșii au depistat un bagaj, ticsit cu țigarete.
Ieri, la ora 21:40, în cadrul unor verificări asupra pasagerilor de la ruta „Chișinău – Luton”, inclusiv asupra bagajelor acestora, echipa mixtă a depistat valiza cu pricina. Un număr de 5 800 de țigarete, cu timbru de acciz autohton, un tânăr de 34 de ani cu dublă cetățenie (MD/RO) a încercat să le scoată din țară.
Țigările au fost ridicate şi sunt pasibile confiscării speciale, iar persoana riscă să fie sancționată contravențional în conformitate cu prevederile art. 43¹, 287 alin. (10) Cod Contravențional.
Text și foto:
Secția relații publice
Inspectoratul General al Poliției de Frontieră al MAI RM
spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.