Prin dezvoltarea medicinei regenerative

Date:

Share post:

La vară, medicii vor parcurge o călătorie științifică extraordinară!

  • În cadrul unui congres internațional
  • Sub egida Academiei Române
  • Evenimentul va fi creditat EMC

În vara anului 2017, luna iunie, în perioada 14-17, la București, va avea loc un congres internațional sub egida Academiei Române. Congresul va avea ca temă – ”O provocare a secolului 21 – Medicina regenerativă, cercetare și aplicații clinice”. Organizator: Societatea Internațională de Medicină și Chirurgie Regenerativă – SIMCR”. Evenimentul va avea loc în colaborare cu Institutul de Biologie și Patologie Celulară ”Nicolae Simionescu”, Universitatea din București UMF ”Carol Davila”, Colegiul Medicilor din mun. București, Facultatea de Medicină veterinară București, ProEstetica Hospital. Congresul va fi creditat EMC. Din declarațiile organizatorilor am înțeles că prin intermediul acestui eveniment, medicii vor parcurge o călătorie științifică extraordinară! Vor merge în viitor!  Până la acesta nu este decât un pas și anume – înscrierea! Despre taxa de participare și modalitățile de înregistrare puteți comunica prin e-mail office@isrms.eu. La dispoziția dvs. este și site-ul – www.isrms.eu

(Ligia Beatrice Vasilescu)

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.