Prin dezvoltarea medicinei regenerative

Date:

Share post:

La vară, medicii vor parcurge o călătorie științifică extraordinară!

  • În cadrul unui congres internațional
  • Sub egida Academiei Române
  • Evenimentul va fi creditat EMC

În vara anului 2017, luna iunie, în perioada 14-17, la București, va avea loc un congres internațional sub egida Academiei Române. Congresul va avea ca temă – ”O provocare a secolului 21 – Medicina regenerativă, cercetare și aplicații clinice”. Organizator: Societatea Internațională de Medicină și Chirurgie Regenerativă – SIMCR”. Evenimentul va avea loc în colaborare cu Institutul de Biologie și Patologie Celulară ”Nicolae Simionescu”, Universitatea din București UMF ”Carol Davila”, Colegiul Medicilor din mun. București, Facultatea de Medicină veterinară București, ProEstetica Hospital. Congresul va fi creditat EMC. Din declarațiile organizatorilor am înțeles că prin intermediul acestui eveniment, medicii vor parcurge o călătorie științifică extraordinară! Vor merge în viitor!  Până la acesta nu este decât un pas și anume – înscrierea! Despre taxa de participare și modalitățile de înregistrare puteți comunica prin e-mail office@isrms.eu. La dispoziția dvs. este și site-ul – www.isrms.eu

(Ligia Beatrice Vasilescu)

 

 

 

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.