RE/MAX România organizează cursuri online gratuite pentru agenții imobiliari pe perioada pandemiei

Date:

Share post:

Pe durata crizei actuale cauzată de pandemia COVID-19, RE/MAX România, parte a liderului mondial în real-estate şi franciza numărul 1 la nivel global pe acest segment, a decis să organizeze cursuri online deschise întregii comunități imobiliare și nu numai, sub umbrela campaniei #solidaritateînimobiliare.

Prin această inițiativă digitală, RE/MAX își propune să ofere atât informații valoroase livrate de traineri de talie globală, în special pentru profesioniștii din imobiliare care vor să-și aprofundeze cunoștințele, dar și recomandări de business avizate sau bune practici profesionale pentru această perioadă.

„Ne confruntăm cu o situație fără precedent, în care viața socială este redusă la minimum, fiind datoria fiecăruia dintre noi să facă tot ce îi stă în putință pentru a preveni răspândirea virusului. Pe de altă parte, perioada de izolare este o oportunitate uriașă pentru a ne dezvolta sau aprofunda competențele și ariile de interes, iar online-ul ne facilitează acest demers. În acest context, RE/MAX România își deschide resursele de învățare către întreaga comunitate imobiliară și nu numai, oferind acces gratuit la un pachet complex de informații, cunoștințe specializate și recomandări profesionale”, a declarat Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Cursurile online vor avea o frecvență zilnică (de luni până vineri), începând cu ora 14.00, iar temele, speakerii și link-ul de înscriere pentru fiecare curs se regăsesc pe pagina de acebook a RE/MAX România. Seria de webinarii va fi susținută de trainerii RE/MAX România, membri ai managementului companiei, dar și alți invitați, profesioniști în domeniu cu recunoaștere si reputație globală în imobiliare. Printre temele abordate se regăsesc atât unele specifice domeniului imobiliar (Contractul de intermediere, Sharing best practice etc.), cât și subiecte de interes general, care își pot găsi aplicabilitatea și în alte arii (Cum să-ți ții business-ul viu și atitudinea bună în vremuri de criză, Managementul schimbării – cum te adaptezi rapid la noua realitate, Remote@Work).

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.