luni, septembrie 25, 2023
19.5 C
București
spot_img

„Rubicon 2019” – startul etapei finale a ultramaratonului

Vineri, 1 februarie, în Moldova va fi dat startul etapei finale a ultramaratonului „Rubicon 2019”, care va dura trei zile. Anul acesta, competiția va avea loc pentru a treia oară și va trece prin toate raioanele vestice ale republicii – începând cu orașul Briceni, până în orașul Cahul. În decursul acestor trei zile, sportivii profesioniști și alergătorii amatori vor depăși etapă cu etapă pentru a colecta cât mai multe insigne cu stema raioanelor. Scopul atleților este să colecteze insignele tuturor raioanelor republicii.

Competiția va începe în orașul Briceni la ora 05:00. Distanța totală a cursei, împărțită în 43 etape, este de 540,3 km. Distanța fiecărei etape este de 6 – 13 km. Durata totală a cursei este de 58 ore și 31 minute.

Ultramaratonul „Rubicon” se desfășoară în Republica Moldova deja al treilea an consecutiv. În anul 2017, ștafeta a avut loc pe teritoriul raioanelor estice ale țării. În 2018 – pe teritoriul raioanelor centrale.

Scopul acestei curse de ultramaraton este de a promova sportul amator în Republica Moldova, de a familiariza participanții cu raioanele țării, cu patrimoniul cultural și cu atracțiile acestora, precum și de a implica raioanele în viața sportivă a țării.

Organizatorii ultramaratonului „Rubicon 2019” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri gratuite din Moldova – 999.md.

Vă așteptăm în dimineața zilei de 1 februarie la punctul de start al primei etape a competiției: în orașul Briceni. De asemenea, vă invităm pe data de 3 februarie, la ora 14:00, la Giurgiulești, în punctul de finalizare a cursei, unde veți avea ocazia să vorbiți cu participanții și organizatorii ultramaratonului.

Pentru a afla coordonatele punctelor de start ale fiecărei etape a ultramaratonului, faceți click pe următorul link.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul sportiv, accesați site-ul rubicon.run, sau sunați-ne la numerele de telefon:

76779995 (Moisei Valentina, Simpals PR Manager)

76769990 (Rebenja Irina, Simpals PR Manager)

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole