„Rubicon 2019” – startul etapei finale a ultramaratonului

Date:

Share post:

Vineri, 1 februarie, în Moldova va fi dat startul etapei finale a ultramaratonului „Rubicon 2019”, care va dura trei zile. Anul acesta, competiția va avea loc pentru a treia oară și va trece prin toate raioanele vestice ale republicii – începând cu orașul Briceni, până în orașul Cahul. În decursul acestor trei zile, sportivii profesioniști și alergătorii amatori vor depăși etapă cu etapă pentru a colecta cât mai multe insigne cu stema raioanelor. Scopul atleților este să colecteze insignele tuturor raioanelor republicii.

Competiția va începe în orașul Briceni la ora 05:00. Distanța totală a cursei, împărțită în 43 etape, este de 540,3 km. Distanța fiecărei etape este de 6 – 13 km. Durata totală a cursei este de 58 ore și 31 minute.

Ultramaratonul „Rubicon” se desfășoară în Republica Moldova deja al treilea an consecutiv. În anul 2017, ștafeta a avut loc pe teritoriul raioanelor estice ale țării. În 2018 – pe teritoriul raioanelor centrale.

Scopul acestei curse de ultramaraton este de a promova sportul amator în Republica Moldova, de a familiariza participanții cu raioanele țării, cu patrimoniul cultural și cu atracțiile acestora, precum și de a implica raioanele în viața sportivă a țării.

Organizatorii ultramaratonului „Rubicon 2019” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri gratuite din Moldova – 999.md.

Vă așteptăm în dimineața zilei de 1 februarie la punctul de start al primei etape a competiției: în orașul Briceni. De asemenea, vă invităm pe data de 3 februarie, la ora 14:00, la Giurgiulești, în punctul de finalizare a cursei, unde veți avea ocazia să vorbiți cu participanții și organizatorii ultramaratonului.

Pentru a afla coordonatele punctelor de start ale fiecărei etape a ultramaratonului, faceți click pe următorul link.

Pentru mai multe detalii despre evenimentul sportiv, accesați site-ul rubicon.run, sau sunați-ne la numerele de telefon:

76779995 (Moisei Valentina, Simpals PR Manager)

76769990 (Rebenja Irina, Simpals PR Manager)

 

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.