S-a deschis Centrul Multifuncțional Ștefan Vodă

Date:

Share post:

Agenția Servicii Publice a deschis încă un Centru Multifuncțional. Astfel, locuitorii raionului Ștefan Vodă vor beneficia de servicii publice moderne.

Edificiul este situat pe strada  N. Testemițanu, nr. 4. Clădirea are cca 600 m2 și a fost construită integral de către Agenția Servicii Publice. În cadrul centrului multifuncțional, peste 62 de mii de locuitori ai raionului vor avea acces la servicii de evidență și documentare a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrare și evaluare a bunurilor imobile. Tot aici conducătorii auto se pot adresa pentru preschimbarea permisului de conducere. Cetățenii vor fi deserviți la 17 ghișee, iar deservirea solicitanților se va efectua prin sistemul electronic automatizat „Rând electronic”.

Reamintim că în toate centrele multifuncționale ale ASP este disponibilă programarea prealabilă. Cetățenii se pot înscrie prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei www.asp.gov.md, telefonic la numerele  de contact afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale” sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

Autor: Sofia Filip
Foto: ASP

 

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.