S-au scumpit carburanții

Date:

Share post:

Începând cu 7 martie, prețul unui litru de benzină costă cu 13 bani mai mult, iar prețul unui litru de motorină – cu 27 de bani.

Majorarea de preț a intervenit după ce Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a Republicii Moldova a anunțat tarifele plafon la carburanți pentru următoarele două săptămâni.

Agenția a stabilit că pentru un litru de benzină cu cifra octanică 95 prețul maxim este de 17,80 lei, în comparație cu 17,67 lei, preț de acum două săptămâni. Motorina costă 15,85, comparativ cu 15,58.

Prețurile noi sunt valabile până pe 20 martie.

ANRE îndeamnă cetățenii să semnalizeze cazurile în care stațiile PECO afișează prețuri mai mari decât prețurile plafon la linia verde: +373 800 10 800 sau la adresa electronică anre@anre.md.

Autor: Sofia Filip
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere.

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde?

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Azi s-a dat startul: Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”

Azi începe Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”. Mai multe amănunte în acest sens, la Infoanunț.

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți...