S-au scumpit carburanții

Date:

Share post:

Începând cu 7 martie, prețul unui litru de benzină costă cu 13 bani mai mult, iar prețul unui litru de motorină – cu 27 de bani.

Majorarea de preț a intervenit după ce Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică (ANRE) a Republicii Moldova a anunțat tarifele plafon la carburanți pentru următoarele două săptămâni.

Agenția a stabilit că pentru un litru de benzină cu cifra octanică 95 prețul maxim este de 17,80 lei, în comparație cu 17,67 lei, preț de acum două săptămâni. Motorina costă 15,85, comparativ cu 15,58.

Prețurile noi sunt valabile până pe 20 martie.

ANRE îndeamnă cetățenii să semnalizeze cazurile în care stațiile PECO afișează prețuri mai mari decât prețurile plafon la linia verde: +373 800 10 800 sau la adresa electronică anre@anre.md.

Autor: Sofia Filip
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.