Mai multe străzi din Chișinău rămân fără apă potabilă

Date:

Share post:

SA „Apă-Canal Chișinău” informează locuitorii Capitalei Republicii Moldova că mai multe străzi din oraș vor rămâne marți, 13 martie, fără apă potabilă. Consumatorii sunt sfătuiți să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Astfel, între orele 09.00 și 17.00, SA „Apă-Canal Chișinău” va derula lucrări de înlocuire a robinetelor și apometrelor pe următoarele străzi: Pușkin, 60 și Romană, 8-12, 2, 4, inclusiv cu fracții, Grădinilor, 60, Măzărachi, Stamati, Arbore, Colina Pușkin, Buna Vestire și Moara Roșie, 3.

Trebuie menționat că sunt programate lucrări și în ziua de miercuri, 14 martie, când vor fi afectaţi consumatorii de pe următoarele străzi:Gh. Asachi, 64, 66, inclusiv cu fracţii;Drumul Schinoasei, 1, inclusiv cu fracţii;Grenoble, 106/4;Drumul Viilor, 38-38/1. De asemenea, joi-15 martie se fac lucrări pe Bulevardul C. Negruzzi, 4-6/1.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Autor: Sofia Filip
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.