Mai multe străzi din Chișinău rămân fără apă potabilă

Date:

Share post:

SA „Apă-Canal Chișinău” informează locuitorii Capitalei Republicii Moldova că mai multe străzi din oraș vor rămâne marți, 13 martie, fără apă potabilă. Consumatorii sunt sfătuiți să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Astfel, între orele 09.00 și 17.00, SA „Apă-Canal Chișinău” va derula lucrări de înlocuire a robinetelor și apometrelor pe următoarele străzi: Pușkin, 60 și Romană, 8-12, 2, 4, inclusiv cu fracții, Grădinilor, 60, Măzărachi, Stamati, Arbore, Colina Pușkin, Buna Vestire și Moara Roșie, 3.

Trebuie menționat că sunt programate lucrări și în ziua de miercuri, 14 martie, când vor fi afectaţi consumatorii de pe următoarele străzi:Gh. Asachi, 64, 66, inclusiv cu fracţii;Drumul Schinoasei, 1, inclusiv cu fracţii;Grenoble, 106/4;Drumul Viilor, 38-38/1. De asemenea, joi-15 martie se fac lucrări pe Bulevardul C. Negruzzi, 4-6/1.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Autor: Sofia Filip
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.