Sărbători fericite!

Date:

Share post:

Prin intermediul nostru, Compania de construcții ”Inamstro” (http://ro.inamstro.md/), felicită toți clienții și potențialii clienți. ”La ceas de sărbătoare, compania de construcții Inamstro vă urează Sărbători Fericite alături de cei dragi! Vă mulțumim pentru că anul acesta ați ales să fiți clienții noștri. Tuturor cititorilor dvs. le transmitem multă sănătate, bucurii și împliniri, în anul 2018, dar și pentru întreaga viață, alături de cei dragi. Vă dorim tuturor un Crăciun fericit și un An Nou plin de reușite și bunăstare!”

spot_img

Articole asemănătoare

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași. Foto

Primul spectacol imersiv Van Gogh la Iași va avea loc... Unde și în ce zi, la aceste două întrebări răspundem mai departe.

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde?

Conferința Internațională de Neurofeedback Aplicat (ACAN) are loc pentru prima dată în România. Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la …

Cupa de Bridge Contra 2024 se va deschide oficial pe 23 mai, la ... Mai multe amănunte în cele ce urmează, azi, la Infoanunț.

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare

Studenți din 9 țări europene au dezbătut la UAIC despre importanța alegerilor europarlamentare. Aceasta este tema de azi.