Moș Crăciun la ”Mickey Mouse”

Date:

Share post:

În aceste zile, agenda lui Moș Crăciun este plină. La 21 decembrie a.c., mult așteptatul Moș și-a făcut timp și pentru copiii de la Gradinița ”Mickey Mouse” (Club House).

Prezenți la eveniment, pentru a vedea cum decurge un astfel de eveniment în capitala Republcii Moldova, s-a bucurat alături de copii de jocurile inedite inițiate de Fulguța (i se mai spune Albă ca Zăpada), ”nepoata” sau asistenta lui Moș Crăciun.

Și în acest an, copiii s-au pregătit și au recitat Moșului poezii frumoase cu tematica iernii. Spectacolul a fost coordonat și prezentat de două educatoare minunate, Lucia Dimitriu și Alina Crupscaia.

Ca întotdeuna, deoarece copiii au fost cuminți și ascultători tot anul, sacul Moșului a fost plin cu daruri – cărți cu povești, ciocolate cu forma Moșului și jucării.

La mulți ani, tuturor copiilor și părinților, numai bucurii de la copii și un an 2018 plin de ralizări și sănătate”, a transmis, prin intermediul acestui spectacol și Diana Todoroșcean, directorul grădiniței.

La rândul lor, părinții au mulțumit pentru un an plin de bucurii din partea copiilor, care și-au însușit, pe deplin, metodele educaționale de aici.

Diana Todoroșcean este mama, managerul, designerul, coordonatorul perfect pentru o astfel de activitate. Ea este văzută, permanent, indiferent că este primăvară, vară sau iarnă, că se implică total în amenajarea spațiului interior și exterior. Iar atunci când este necesar, ia lopata în mână și curăță zăpada.

Întreg colectivul de la ”Mickey Mouse” depune zilnic eforturi, încununate de succes la fiecare sfârșit de an, astfel încât copiii să crească și să fie educați într-un mediu prietenos, după recomandările Unicef.

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Ion Panfil

spot_img

Articole asemănătoare

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră… Foto

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitățior ilicite, inaugurat în biroul de frontieră... Unde anume, vom afla cititnd materialul care urmează.

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. FOTO

Infoanunț: Stay Fit Gym va deschide două noi locaţii. Unde? Când? La aceste întrebări răspundem azi în cele...

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României – micro-expoziție și recital extraordinar

Donație primită de Muzeul Național de Istorie a României - micro-expoziție și recital extraordinar. Azi, la Infoanunț.

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional Chișinău. Foto

Cartușe uitate în bagaje, găsite la Aeroportul Internațional ... Mai multe amănunte, azi, la Infoanunț.