Moș Crăciun la ”Mickey Mouse”

Date:

Share post:

În aceste zile, agenda lui Moș Crăciun este plină. La 21 decembrie a.c., mult așteptatul Moș și-a făcut timp și pentru copiii de la Gradinița ”Mickey Mouse” (Club House).

Prezenți la eveniment, pentru a vedea cum decurge un astfel de eveniment în capitala Republcii Moldova, s-a bucurat alături de copii de jocurile inedite inițiate de Fulguța (i se mai spune Albă ca Zăpada), ”nepoata” sau asistenta lui Moș Crăciun.

Și în acest an, copiii s-au pregătit și au recitat Moșului poezii frumoase cu tematica iernii. Spectacolul a fost coordonat și prezentat de două educatoare minunate, Lucia Dimitriu și Alina Crupscaia.

Ca întotdeuna, deoarece copiii au fost cuminți și ascultători tot anul, sacul Moșului a fost plin cu daruri – cărți cu povești, ciocolate cu forma Moșului și jucării.

La mulți ani, tuturor copiilor și părinților, numai bucurii de la copii și un an 2018 plin de ralizări și sănătate”, a transmis, prin intermediul acestui spectacol și Diana Todoroșcean, directorul grădiniței.

La rândul lor, părinții au mulțumit pentru un an plin de bucurii din partea copiilor, care și-au însușit, pe deplin, metodele educaționale de aici.

Diana Todoroșcean este mama, managerul, designerul, coordonatorul perfect pentru o astfel de activitate. Ea este văzută, permanent, indiferent că este primăvară, vară sau iarnă, că se implică total în amenajarea spațiului interior și exterior. Iar atunci când este necesar, ia lopata în mână și curăță zăpada.

Întreg colectivul de la ”Mickey Mouse” depune zilnic eforturi, încununate de succes la fiecare sfârșit de an, astfel încât copiii să crească și să fie educați într-un mediu prietenos, după recomandările Unicef.

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Ion Panfil

spot_img

Articole asemănătoare

Foto: Cartușe, un pistol și un act falsificat, descoperite la controlul din Aeroportul Chișinău

În Aeroportul Internațional Chișinău, în cadrul controlului special polițiștii de frontieră au depistat cartușe, un pistol și un act falsificat. Documentați pe cazul dat sunt trei cetățeni străini.

Expoziția „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE” merită văzută!

Consiliul Judeţean Vaslui, Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad vă prezintă expoziţia cu caracter temporar „LA PAS PE MELEAGURI BÂRLĂDENE”, ce va fi vernisată sâmbătă, 9 decembrie 2023, ora 12.00, la sediul muzeului din str. Republicii nr. 235.

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.