Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, vine la Iași

Date:

Share post:

Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, vine la Iași în ziua de 17 noiembrie 2023.

Camera de Comerț și Industrie Iași organizează vineri, 17 noiembrie 2023, ora 10.00, o întâlnire cu Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Evenimentul se va desfășura la Palatul Culturii din Iași, iar subiectul central al discuției îl va constitui securitatea economică și inovarea pe flancul estic al NATO și UE.

„Acest eveniment aduce în prim-plan subiecte de importanță crucială și de mare actualitate și va oferi o platformă de discuție și schimb de idei cu secretarul general adjunct al NATO. Vom aborda subiecte din sfera securității economice în contextul actual, inovare și tehnologie, despre parteneriate și colaborare regională, perspective, dar și despre rolul și poziționarea Iașului în context regional” a declarat Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași.

Dezbaterile își propun să aducă o serie de răspunsuri la întrebări, ca de exemplu:

Cum pot NATO și UE să contribuie la consolidarea securității economice în regiunea noastră?

Cum pot inovațiile tehnologice să susțină securitatea economică și stabilitatea pe Flancul Estic?

Cum pot statele membre ale NATO și UE să colaboreze mai eficient pentru a aborda provocările comune legate de securitatea economică?

Care sunt pașii următori și strategiile necesare pentru a asigura o securitate economică durabilă și inovare pe Flancul Estic?

Potențialul și asumarea rolului de hub regional al Iașului în relația cu Republica Moldova.

Participarea la eveniment este gratuită, exclusiv pe baza înscrierii și a confirmării prealabile din partea organizatorului, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac online, pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie Iași, www.cciasi.ro.

Text și foto: Camera de Comerț și Industrie Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Oare ce fac românii de sărbători și în anul acesta?

Se apropie sărbătorile de iarnă, iar românii și-au conturat deja planurile pentru perioada festivă ce se anunță. Potrivit celor mai recente cercetări realizate de iSense Solutions, descoperim ce tradiții mai respectă aceștia, dar și cum a afectat creșterea prețurilor bugetul alocat pentru această perioadă.

Cum va funcționa metroul cu ocazia Zilei Naționale a României

Metrorex informează că în perioada 30.11.2023 – 03.12.2023, circulația trenurilor de metrou se va desfășura conform graficelor aprobate pentru weekend și sărbători legale, la un interval de 10 minute, pe toate magistralele de metrou.

Trei echipe canine ale Poliției de Frontieră au trecut cu succes examenul de dresaj. Galerie foto

Trei echipe canine, care își exercită activitatea de serviciu la Sectoarele Poliției de Frontieră Ungheni, Tudora și Basarabeasca au trecut cu succes examenul de absolvire a cursului specializat în dresaj canin, organizat în orașul Hermanice, Republica Cehă.

Promenada Mall anunță câteva exclusivități și invită la noi experiențe de shopping

Promenada Mall București anunță extinderea mixului de chiriași prin deschiderea a șapte noi magazine, dintre care două nume în premieră în România. De asemenea, calitatea experienței clienților se va îmbunătăți și prin mărirea și modernizarea spațiilor și noi concepte, în trei magazine emblematice.