Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, vine la Iași

Date:

Share post:

Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, vine la Iași în ziua de 17 noiembrie 2023.

Camera de Comerț și Industrie Iași organizează vineri, 17 noiembrie 2023, ora 10.00, o întâlnire cu Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană. Evenimentul se va desfășura la Palatul Culturii din Iași, iar subiectul central al discuției îl va constitui securitatea economică și inovarea pe flancul estic al NATO și UE.

„Acest eveniment aduce în prim-plan subiecte de importanță crucială și de mare actualitate și va oferi o platformă de discuție și schimb de idei cu secretarul general adjunct al NATO. Vom aborda subiecte din sfera securității economice în contextul actual, inovare și tehnologie, despre parteneriate și colaborare regională, perspective, dar și despre rolul și poziționarea Iașului în context regional” a declarat Paul Butnariu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași.

Dezbaterile își propun să aducă o serie de răspunsuri la întrebări, ca de exemplu:

Cum pot NATO și UE să contribuie la consolidarea securității economice în regiunea noastră?

Cum pot inovațiile tehnologice să susțină securitatea economică și stabilitatea pe Flancul Estic?

Cum pot statele membre ale NATO și UE să colaboreze mai eficient pentru a aborda provocările comune legate de securitatea economică?

Care sunt pașii următori și strategiile necesare pentru a asigura o securitate economică durabilă și inovare pe Flancul Estic?

Potențialul și asumarea rolului de hub regional al Iașului în relația cu Republica Moldova.

Participarea la eveniment este gratuită, exclusiv pe baza înscrierii și a confirmării prealabile din partea organizatorului, în limita locurilor disponibile. Înscrierile se fac online, pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie Iași, www.cciasi.ro.

Text și foto: Camera de Comerț și Industrie Iași

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.