Putem afla istoria timbrului … Când și unde?

Date:

Share post:

Muzeul Țării Crișurilor OradeaComplex Muzeal organizează, în parteneriat cu Consiliul Județean Bihor, Primăria Municipiului Oradea și Poșta Română prin OJP Bihor, activitatea de educație muzeală Istoria timbrului, adresată elevilor din clasele primare și care va cuprinde:

  • Prezentarea istoriei timbrelor în România;
  • Prezentarea unor colecții de timbre și a modului cum se păstrează acestea;
  • Învățarea scrierii corecte a datelor de expediere și a lipirii timbrului pe plic;
  • Vizitarea secției de Istorie (fără ghidaj)
  • Activitatea va fi imortalizată și reprodusă pe fotografii care vor fi oferite fiecărui elev, reprezentând astfel o amintire plăcută de care copiii vor fi foarte încântați.

Rugăm participanții și cadrele didactice să aibă fiecare asupra lor o scrisoare sau o felicitare completate, pe care ulterior, în cadrul atelierului, le vor expedia, la adresa dorită, pe care trebuie, de asemenea, să o aibă la ei.

Activitatea se va desfășura la sediul instituției din Str. Armatei Române nr.1/A, în perioada 14-16 noiembrie 2023, orele 09.00 – 10.00 și 10.15 – 11.15.

Programările se pot face la nr. de telefon 0722/081.499, de luni până vineri, între orele 9.00-15.30. Atelierul se desfășoară cu grupuri de minim 10 copii. Taxa de participare este de 20 lei/elev.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Andreea Pop – muzeograf și Dalida Moga – educator muzeal, de la Secția Relații Publice și Expoziții.

Informații și foto: Muzeul Țării Crișurilor Oradea

spot_img

Articole asemănătoare

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție

Weekend dedicat întregii familii, la Palas: Pet Event revine cu o nouă ediție, iar Auto Deals aduce oferte și reduceri la cele mai noi modele de maşini, motociclete şi scutere.

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde?

Eveniment: Zilele Europene ale Arheologiei (ZEA). Când și unde? La aceste întrebări răspundem în cele ce urmează.

Azi s-a dat startul: Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”

Azi începe Concursul Național de Ecologie, Ecoturism și Protecția Mediului ,,Floare de Lotus”. Mai multe amănunte în acest sens, la Infoanunț.

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde?

Invitație! Trăiește emoția competiției și vino pentru a susține naționala României la Euro 2024. Unde? Răspunsul îl veți...