sâmbătă, septembrie 23, 2023
21.8 C
București
spot_img

Servicii publice la un singur ghișeu

Agenția Servicii Publice a deschis luni, 22 octombrie 2018, încă un Centru Multifuncțional în sudul țării. De acum, ghișeul unic este disponibil și pentru populația raionului Taraclia.

Edificiul a fost construit de către Agenția Servicii Publice în centrul orașului pe str. Ștefan cel Mare nr. 32. Interiorul este spațios și prevede condiții la nivel înalt atât pentru cetățeni cât și pentru angajați. În cadrul oficiului sunt amenajate 18 ghișee la care vor fi prestate servicii din domeniile de competență ale ASP. Astfel, într-o singură instituție locuitorii raionului își pot perfecta actele ce țin de  înregistrarea şi evidenţa populaţiei, înregistrarea şi licenţierea unităţilor de drept, înregistrarea bunurilor imobile şi a drepturilor asupra acestora etc.

În prezent cetățenii pot solicita în centrele multifuncționale peste 1.000 de servicii publice. Doritorii se pot adresa direct la subdiviziunile ASP sau se pot programa din timp pe pagina oficială a Agenției www.asp.gov.md și telefonic la numerele 14 909, (+373 22) 25-70-70.

Autor: Sofia Filip
Foto: Agenția Servicii Publice

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole