Servicii publice moderne și în raionul Hâncești

Date:

Share post:

Peste 100 de mii de locuitori din 63 de localități vor avea acces la servicii publice moderne într-un singur loc, după ce în raionul Hâncești a fost inaugurat un centru multifuncțional care va deservi cetățenii după principiul ghișeului unic.

În toate centrele noastre am implementat rândul electronic, programarea prealabilă, serviciile noastre sunt prestate după principiul ghișeului unic, iar acum se lucrează în vederea eficientizării proceselor noastre interne. Schimbul de informații să aibă loc între instituțiile statului ca cetățeanul să vină doar cu buletinul, să nu cheltuiască nici bani, nici timp”, a declarat directorul Agenției Servicii Publice, Sergiu Railean.

Centrul Multifuncțional Hîncești se află pe strada Chișinău 12 A. În oficiu cetățenii pot solicita servicii de documentare și evidență a populației, stare civilă, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrare și evaluare a bunurilor imobile, precum și alte servicii din domeniile de competență ale Agenției.

Solicitanții sunt deserviți de 21 de operatori conform rândului electronic și în baza programărilor prealabile. Pentru a spori calitatea deservirii, centrul este monitorizat atât video, cât și audio.

Informații detaliate referitor la serviciile prestate în centrele multifuncționale ale Agenției Servicii Publice sunt disponibile pe site-ul oficial al Agenției www.asp.gov.md și telefonic la numerele 14909 și (+373 22) 25 70 70.

Autor: Sofia Filip
Foto: ASF
spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.