Servicii publice moderne și în raionul Hâncești

Date:

Share post:

Peste 100 de mii de locuitori din 63 de localități vor avea acces la servicii publice moderne într-un singur loc, după ce în raionul Hâncești a fost inaugurat un centru multifuncțional care va deservi cetățenii după principiul ghișeului unic.

În toate centrele noastre am implementat rândul electronic, programarea prealabilă, serviciile noastre sunt prestate după principiul ghișeului unic, iar acum se lucrează în vederea eficientizării proceselor noastre interne. Schimbul de informații să aibă loc între instituțiile statului ca cetățeanul să vină doar cu buletinul, să nu cheltuiască nici bani, nici timp”, a declarat directorul Agenției Servicii Publice, Sergiu Railean.

Centrul Multifuncțional Hîncești se află pe strada Chișinău 12 A. În oficiu cetățenii pot solicita servicii de documentare și evidență a populației, stare civilă, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrare și evaluare a bunurilor imobile, precum și alte servicii din domeniile de competență ale Agenției.

Solicitanții sunt deserviți de 21 de operatori conform rândului electronic și în baza programărilor prealabile. Pentru a spori calitatea deservirii, centrul este monitorizat atât video, cât și audio.

Informații detaliate referitor la serviciile prestate în centrele multifuncționale ale Agenției Servicii Publice sunt disponibile pe site-ul oficial al Agenției www.asp.gov.md și telefonic la numerele 14909 și (+373 22) 25 70 70.

Autor: Sofia Filip
Foto: ASF
spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.