Serviciul medical al Ministerului Afacerilor Interne a primit Titlul de Onoare

Date:

Share post:

Cu ocazia Zilei profesionale a lucrătorului medical și farmacistului, la 18 iunie 2018, ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan, a avut o întâlnire cu angajații Serviciului medical al MAI, cărora le-a fost oferit titlul de onoare.

În cadrul acestei întâlniri, ministrul Afacerilor Interne a adus felicitări medicilor și asistenților medicali, mulțumind din numele efectivului MAI pentru activitatea zilnică, profesionalism și dedicație. Totodată, ministrul a îndemnat angajații Serviciului să susțină inițiativa conducerii MAI în promovarea modului sănătos de viață în rândul angajaților și să intervină cu recomandări suplimentare în acest sens, se arată într-un comunicat de presă.

“Rezultatele activității Serviciului medical al Ministerului de Interne demonstrează că suntem un exemplu și în acest domeniu, fapt pentru care vreau să vă mulțumesc. Implicarea Dumneavoastră în soluționarea problemelor de sănătate cu care se confruntă oamenii noștri, rezistența și curajul de care dați dovadă sunt calități demne de apreciere”, a spus Alexandru Jizdan în alocuțiunea sa.

Pentru contribuția la fortificarea sistemului de medicină, asigurarea sănătății angajaților MAI, și promovarea modului sănătos de viață Serviciul medical a fost menționat cu Titlul de Onoare al Ministerului Afacerilor Interne, iar  colectivul de medici și asistenți a primit diplome de mulțumire și alte distincții, precizează aceeași sursă.

Menționăm că Serviciul medical al MAI include: Spitalul MAI, Policlinica, Comisia medicală centrală, Centrul de Sănătate Publică și Centrul curativ-profilactic. În cadrul Serviciului lucrează peste 370 de angajați.

Ziua lucrătorului medical şi farmacistului se sărbătoreşte în fiecare an, în a treia duminică a lunii iunie.

                                                                                     Ligia Beatrice Vasilescu

spot_img

Articole asemănătoare

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde…

Ce-și doresc femeile?! La această întrebare răspunde... Cine, unde și mai ales despre ce este vorba. Așa că ... mai multe amănunte în cele  ce urmează.

Cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali. Foto

Iată cum arată încălțămintea pentru copii contrafăcută, reținută de inspectorii vamali, în imaginile pe care le redăm în articolul de azi, la Infoanunț.

Azi: Miercurea alarmelor!

Azi: Miercurea alarmelor! Având în vedere necesitatea informării populației cu privire la semnalele de alarmare acustice, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a planificat...

Începe campania de primăvară… la curățenie! Unde?

Începe campania de primăvară... la curățenie! Unde? Despre aceasta vorbim pe larg în materialul care urmează.