sâmbătă, septembrie 23, 2023
21.8 C
București
spot_img

Synevo acoperă toate județele României, după o campanie susținută de extindere teritorială

Synevo România, liderul pieței locale de servicii de diagnostic de laborator, și-a atins obiectivul de a fi prezentă în toate județele țării, în urma inaugurării în iunie a două puncte de recoltare în orașele Alexandria și Giurgiu.

Actualmente, Synevo operează în România o rețea de 20 laboratoare și 132 de centre de recoltare analize medicale, amplasate în 57 de orașe diferite. Toate centrele de recoltare Synevo oferă pacienților posibilitatea identificării prezenței virusului Sars Cov-2 cu ajutorul testului rapid de antigen, ofertă nouă în portofoliul companiei. De asemenea, în 96 dintre centrele de recoltarea operate de companie poate fi realizată și testarea tip Real-Time PCR.

Synevo România s-a extins constant în ultimii 27 ani, investind permanent în dotarea centrelor și laboratoarelor și în educarea continuă a personalului medical. Pacienții au acum acces la centre de recoltare amplasate în proximitate, la nivel național și servicii moderne de laborator, experiența acestora fiind facilitată și prin investițiile în digitalizare.

„Dorim să oferim acces tuturor românilor la cea mai largă ofertă de teste medicale, realizate cu un nivel maxim de acuratețe. Accesul la informații medicale exacte, furnizate la timp este esențial pentru medici în luarea celor mai bune decizii medicale, în beneficiul pacienților”, a declarat Laurențiu Luca, director general Synevo România.

Investițiile Synevo în dezvoltarea rețelei au fost reluate la începutul anului 2021, după ce în 2020, compania și-a canalizat eforturile în dotarea cu echipamente avansate de laborator, în special pentru susținerea campaniei naționale de testare Covid-19. Investițiile totale pentru achiziția de aparatură medicală și extinderea rețelei în 2020 au fost semnificative, mai ales în condițiile unui an de pandemie.

La finalul anului 2020, în rețeaua Synevo România au fost realizate peste 13 milioane de teste medicale. Conform unui studiu intern privind satisfacția clienților, în cadrul căruia pacienții au evaluat vizitele din centrele de recoltare, 86% dintre aceștia au declarat că recomandă serviciile companiei apropiaților datorită profesionalismului personalului, promptitudinii recoltării și primirii rezultatelor și calității generale a serviciilor oferite.

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din România, parte a grupului Medicover. În 2020, veniturile cumulate ale Medicover în România au crescut cu 7,5% până la 128 milioane euro. Divizia de Servicii de Diagnostic, reprezentată local prin Synevo România, a înregistrat o creștere a veniturilor de 6,6%, până la 63,4 milioane euro.

Text și foto: Action Global Communications

 

 

 

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole