Târgul „Iașul în bucate tradiționale, ecologice și montane” în acest weekend

Date:

Share post:

Târgul „Iașul în bucate tradiționale, ecologice și montane” te așteaptă în acest weekend, în grădina Palas. Mai multe amănunte despre acest eveniment, în cele ce urmează.

Iată că „Iașul în bucate tradiționale, ecologice și montane” te așteaptă în acest weekend, în grădina Palas.

O experiență a gustului autentic

La final de săptămână, expozanți din zona Moldovei sunt pregătiți să ofere o experiență a gustului autentic, prezentându-ți bucate tradiționale, ecologice, montane și artizanale, într-o varietate de sortimente. Vino la sesiuni de degustare și bucură-te de produse din legume și fructe aromate, produse de patiserie, apicole, limonadă sau specialități din pește!

Sâmbătă și duminică, 6 și 7 iulie 2024, grădina Palas va fi gazda târgului „Iașul în Bucate”, unde pasionații de produse tradiționale, dar și cei dornici să experimenteze savoarea bucatelor de altădată vor putea degusta preparate gătite după rețete autentice, păstrate din generație în generație.

Produse din pește, produse apicole, conserve din fructe și legume, prăjituri și produse de patiserie și panificație, lactate, dulceață de trandafir, dar și limonadă sau cosmetice din lavandă sunt ceea ce poți descoperi în cadrul târgului.

Cine sunt inițiatorii minunatului eveniment

Evenimentul este organizat de Asociația Producătorilor Locali „Produs în Iași”, în parteneriat cu ansamblul Palas, și își propune să ducă mai departe inițiativa de promovare a produselor alimentare realizate după rețete tradiționale, populare în zona de nord-est a țării, urmărind, în același timp, stimularea spiritului antreprenorial, precum și dezvoltarea culturii pentru produsele culinare tradiționale.

Text și foto: Departament PR       

W: www.palasiasi.ro

spot_img

Articole asemănătoare

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Foto

Nou: Dulciuri și jucării contrafăcute, în valoare de 700.000 lei, reținute de inspectorii vamali. Mai multe amănunte în materialul de azi la Infoanunț.

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion

Wps! Deși sunt înfierbântați la propriu, românii rezervă cazarea dorită pentru Crăciun și Revelion. Pe principiul vara sanie și iarna ... românii își programează deja următoarea vacanță din anotimpul rece.

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV”

Atenție! Restaurantele, serviciile de alimentație și agențiile imobiliare sunt obligate să conecteze echipamentele de casă și de control la SIA „MEV” până la 01 octombrie 2024, în Republica Moldova.

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon

Muzeul de Artă ARAD și instalația performativă BORN(E) în spațiul Kinema Ikon. Despre aceasta vorbim în celel ce urmează, azi, la Infoanunț.