Tarom România și Avia Invest R. Moldova doresc extinderea curselor aeriene

Date:

Share post:

În cadrul vizitei la Chişinău a reprezentanţilor operatorului aerian din România –

TAROM, au avut loc discuţii constructive privind operarea noii curse Chişinău – Timişoara, precum şi a altor destinaţii.

“Ne bucurăm că parteneriatul Tarom cu Aeroportul Chişinău este într-o continuă dezvoltare. Am identificat un potenţial turistic şi de business în mai multe oraşe din România pe care îl dezvoltăm activ. Timişoara este un important centru industrial, comercial,   medical, financiar şi universitar din România şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri. La fel,   stabilim   ultimele   detalii   privind   operarea   zborurilor   spre   alte   oraşe   din România   solicitate   de   călătorii   noştri.   Astfel,   pasagerii   au  posibilitatea   să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Chişinău în  siguranţă şi confort spre o varietate de destinaţii noi”, spune director general Avia Invest – Petru Jardan, se arată într-un comunicat media.

                                                                                                       Ion Panfil

Foto: tarom.ro

spot_img

Articole asemănătoare

Precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit

Redăm în cele ce urmează câteva precizări ANAF referitoare la completarea și depunerea declaraţiei anuale privind impozitul pe profit.

Afirmația zilei este despre starea de bine

Afirmația zilei este despre starea de bine. Ne trezim dimineața cu gândul ”vreau azi să fiu bine”. Ok, dar cine te împiedică?

Cursuri IT gratuite pentru …

Cursuri IT gratuite pentru ... Despre cine sunt beneficiarii, dar și inițiatorii acestei idei, în cele ce urmează.

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024

Care este principalul motiv de îngrijorare pentru mediul de afaceri internațional, în 2024. Răspunsul îl aflăm dintr-un sondaj EUROCHAMBRES.