Tarom România și Avia Invest R. Moldova doresc extinderea curselor aeriene

Date:

Share post:

În cadrul vizitei la Chişinău a reprezentanţilor operatorului aerian din România –

TAROM, au avut loc discuţii constructive privind operarea noii curse Chişinău – Timişoara, precum şi a altor destinaţii.

“Ne bucurăm că parteneriatul Tarom cu Aeroportul Chişinău este într-o continuă dezvoltare. Am identificat un potenţial turistic şi de business în mai multe oraşe din România pe care îl dezvoltăm activ. Timişoara este un important centru industrial, comercial,   medical, financiar şi universitar din România şi prezintă un interes deosebit pentru cetăţenii noştri. La fel,   stabilim   ultimele   detalii   privind   operarea   zborurilor   spre   alte   oraşe   din România   solicitate   de   călătorii   noştri.   Astfel,   pasagerii   au  posibilitatea   să călătorească de pe Aeroportul Internaţional Chişinău în  siguranţă şi confort spre o varietate de destinaţii noi”, spune director general Avia Invest – Petru Jardan, se arată într-un comunicat media.

                                                                                                       Ion Panfil

Foto: tarom.ro

spot_img

Articole asemănătoare

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Foto

Caravana Orange ajunge la Iași. Pop-up Cinema în aer liber, în parcul Palas. Te-ai bucurat de cele mai frumoase evenimente sub cerul liber, ai avut parte de distracție.

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu

Invitație să petrecem vacanța de vară la muzeu. Muzeul Național de Istorie a României organizează, în lunile iulie și august 2024, o serie de ateliere de creație și educație muzeală care valorifică două dintre expozițiile temporare disponibile publicului în această perioadă.

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Foto

Ups! A rămas fără mașină, după ce a prezentat certificatul de înmatriculare falsificat. Mai multe amănunte, în continuare, la Infoanunț.

Știați că… UAIC ocupă locul … în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024

Știați că... UAIC ocupă locul ... în lume, conform clasamentului World University Rankings for Innovation 2024.