TEHNOLOGIA FRUMUSEŢII LA MOLDEXPO

Date:

Share post:

În perioada 1-4 martie 2018 la Chișinău se desfășoară, ca în fiecare an, principalul eveniment al industriei de frumusețe din Republica Moldova. Este vorba despre expoziția internațională specializată în cosmetice, parfumerie și echipamente, ediția cu numărul 21. ”Neogen” R. Moldova, partener oficial al cotidianului ”Ordinea Zilei” și revistei specializate ”Medica Estetica” din România, participă cu un stand propriu și în acest an .În pofida frigului excesiv, zeci de oameni, specialiști și nespecialiști, au trecut pragul acestei unice expoziții, ne-a declarat Natalia Tornea, redactor șef ”Neogen”.

BEAUTY este expoziţia internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, care uneşte liderii pieţei produselor cosmetice din Moldova şi străinătate. Este o platformă eficientă pentru dezvoltarea competențelor profesionale ale specialiștilor industriei frumuseţii în anticiparea serviciilor „de vară”. Expoziţia se desfăşoară la început de primăvară – cea mai favorabilă perioadă pentru a vedea, de a aprecia şi selecta produsele noi pentru sezonul primăvară-vară.

Expoziţia reunește publicul ţintă al industriei. Participarea la expoziţie reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de promovare a brandului. Companiile din industrie folosesc expoziția ca un instrument eficient pentru extinderea rețelei de dealer, fiind totodată și o posibilitate de soluţionare reuşită a problemelor de afaceri într-un timp record.

Expoziţia BEAUTY la MOLDEXPO înseamnă:

– branduri mondiale de cosmetice profesionale,

– echipamente, materiale și instrumente – totul pentru saloane de înfrumuseţare şi frizerii,

– centru de dezvoltare profesională – campionate, concursuri, seminare, master-class-uri şi prezentări,

– loc de întâlnire pentru profesioniștii din Moldova şi străinătate, prin prezentarea unor oferte speciale pentru vizitatori.

Participanţii la expoziţie prezintă cu această ocazie, pentru publicul larg, noutăți legate de arta coafării, îngrijirea şi alungirea unghiilor, toată gama de machiaj profesional, oferte inedite din sectorul cosmetologiei şi medicinei estetice.

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Ion Panfil

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024

Atenție! Fiți informați din prima sursă! 20 Iunie 2024. Aflăm de la frontieră știri calde, de ultimă oră. Mai multe amănunte în cele ce urmează.

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.