TEHNOLOGIA FRUMUSEŢII LA MOLDEXPO

Date:

Share post:

În perioada 1-4 martie 2018 la Chișinău se desfășoară, ca în fiecare an, principalul eveniment al industriei de frumusețe din Republica Moldova. Este vorba despre expoziția internațională specializată în cosmetice, parfumerie și echipamente, ediția cu numărul 21. ”Neogen” R. Moldova, partener oficial al cotidianului ”Ordinea Zilei” și revistei specializate ”Medica Estetica” din România, participă cu un stand propriu și în acest an .În pofida frigului excesiv, zeci de oameni, specialiști și nespecialiști, au trecut pragul acestei unice expoziții, ne-a declarat Natalia Tornea, redactor șef ”Neogen”.

BEAUTY este expoziţia internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, care uneşte liderii pieţei produselor cosmetice din Moldova şi străinătate. Este o platformă eficientă pentru dezvoltarea competențelor profesionale ale specialiștilor industriei frumuseţii în anticiparea serviciilor „de vară”. Expoziţia se desfăşoară la început de primăvară – cea mai favorabilă perioadă pentru a vedea, de a aprecia şi selecta produsele noi pentru sezonul primăvară-vară.

Expoziţia reunește publicul ţintă al industriei. Participarea la expoziţie reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de promovare a brandului. Companiile din industrie folosesc expoziția ca un instrument eficient pentru extinderea rețelei de dealer, fiind totodată și o posibilitate de soluţionare reuşită a problemelor de afaceri într-un timp record.

Expoziţia BEAUTY la MOLDEXPO înseamnă:

– branduri mondiale de cosmetice profesionale,

– echipamente, materiale și instrumente – totul pentru saloane de înfrumuseţare şi frizerii,

– centru de dezvoltare profesională – campionate, concursuri, seminare, master-class-uri şi prezentări,

– loc de întâlnire pentru profesioniștii din Moldova şi străinătate, prin prezentarea unor oferte speciale pentru vizitatori.

Participanţii la expoziţie prezintă cu această ocazie, pentru publicul larg, noutăți legate de arta coafării, îngrijirea şi alungirea unghiilor, toată gama de machiaj profesional, oferte inedite din sectorul cosmetologiei şi medicinei estetice.

Ligia Beatrice Vasilescu

Foto: Ion Panfil

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.