Tehnologii inteligente la MOLDCONSTRUCT-2019

Date:

Share post:

Tendința de creștere a volumelor de construcții contribuie la apariția de noi materiale și tehnologii pentru construirea de clădiri și structuri, lucrări de finisare și reparații. Cum să economisim pe construcții fără a compromite calitatea și fiabilitatea clădirilor? Ce materiale și tehnologii sunt mai eficiente pentru a fi utilizate în condițiile locale? La acestea si la multe alte întrebări vor răspunde participanții Expoziției internaționale specializate de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcții MOLDCONSTRUCT-2019.

În același timp, există o problemă acută de economisire și de utilizare a surselor alternative de energie în Republica Moldova. Cele mai recente tendințe în acest domeniu, precum și problema aplicării tehnologiilor de economisire a energiei atât la nivel industrial, cât și la cel casnic vor fi prezentate la Expoziția internaționala specializata MOLDENERGY-2019.

În perioada 3 – 6 martie 2019, la CIE Moldexpo, or. Chișinău se vor desfășura două evenimente expoziționale MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY, unde peste 170 de companii din Republica Moldova, Ungaria, Germania, Cipru, Polonia, Rusia, România, Republica Cehă și Ucraina vor expune tehnologii noi în construcții și reparații, echipamente, materiale de construcție și finisare, structuri metalice, echipamente și instrumente de construcție, tehnologii de economisire a energiei și pentru casa inteligentă, echipamente pentru energia alternativă și multe altele.

Programul de afaceri al expozițiilor va include prezentări de produse și tehnologii inovatoare la standuri, precum și seminare de specialitate, susținute de companiile participante și asociațiile profesionale.

Ministerul Economiei și Infrastructurii va organiza un seminar, în cadrul căruia experții vor explica punerea în aplicarea prevederilor Legii privind performanța energetică a clădirilor și noile prevederi ale Regulamentului cu privire la atestarea tehnico-profesională a specialiștilor cu activități în construcții, precum și prevederile Legii cu privire la condominiu. În cadrul seminarelor organizate de companiile participante, vorbitorii locali și străini vor discuta aspecte, precum proiectarea podelelor industriale și armarea betonului; arhitectura acustica; construcția de sisteme de cablu pe baza soluțiilor integrate ale DKS; tehnologii noi în construcția de clădiri prefabricate din oțel și altele.

Pentru a participa la seminare, a beneficia de reduceri oferite de participanți la standuri și pentru a face schimb de experiență cu profesioniștii în domeniul construcțiilor și al industriei energetice, primiți un bilet gratuit prin înregistrarea pe http://www.construct.moldexpo.md.

Expozițiile MOLDCONSTRUCT-2019 și MOLDENERGY-2019 vor fi deschise în perioada 3 – 6 martie: 3 – 5 martie, în intervalul 10:00 – 18:00, pe 6 martie, sâmbătă, în intervalul 10:00 – 16:00.

Foto: MOLDEXPO

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.