Tehnologii inteligente la MOLDCONSTRUCT-2019

Date:

Share post:

Tendința de creștere a volumelor de construcții contribuie la apariția de noi materiale și tehnologii pentru construirea de clădiri și structuri, lucrări de finisare și reparații. Cum să economisim pe construcții fără a compromite calitatea și fiabilitatea clădirilor? Ce materiale și tehnologii sunt mai eficiente pentru a fi utilizate în condițiile locale? La acestea si la multe alte întrebări vor răspunde participanții Expoziției internaționale specializate de tehnologii, echipamente, scule şi materiale pentru construcții MOLDCONSTRUCT-2019.

În același timp, există o problemă acută de economisire și de utilizare a surselor alternative de energie în Republica Moldova. Cele mai recente tendințe în acest domeniu, precum și problema aplicării tehnologiilor de economisire a energiei atât la nivel industrial, cât și la cel casnic vor fi prezentate la Expoziția internaționala specializata MOLDENERGY-2019.

În perioada 3 – 6 martie 2019, la CIE Moldexpo, or. Chișinău se vor desfășura două evenimente expoziționale MOLDCONSTRUCT și MOLDENERGY, unde peste 170 de companii din Republica Moldova, Ungaria, Germania, Cipru, Polonia, Rusia, România, Republica Cehă și Ucraina vor expune tehnologii noi în construcții și reparații, echipamente, materiale de construcție și finisare, structuri metalice, echipamente și instrumente de construcție, tehnologii de economisire a energiei și pentru casa inteligentă, echipamente pentru energia alternativă și multe altele.

Programul de afaceri al expozițiilor va include prezentări de produse și tehnologii inovatoare la standuri, precum și seminare de specialitate, susținute de companiile participante și asociațiile profesionale.

Ministerul Economiei și Infrastructurii va organiza un seminar, în cadrul căruia experții vor explica punerea în aplicarea prevederilor Legii privind performanța energetică a clădirilor și noile prevederi ale Regulamentului cu privire la atestarea tehnico-profesională a specialiștilor cu activități în construcții, precum și prevederile Legii cu privire la condominiu. În cadrul seminarelor organizate de companiile participante, vorbitorii locali și străini vor discuta aspecte, precum proiectarea podelelor industriale și armarea betonului; arhitectura acustica; construcția de sisteme de cablu pe baza soluțiilor integrate ale DKS; tehnologii noi în construcția de clădiri prefabricate din oțel și altele.

Pentru a participa la seminare, a beneficia de reduceri oferite de participanți la standuri și pentru a face schimb de experiență cu profesioniștii în domeniul construcțiilor și al industriei energetice, primiți un bilet gratuit prin înregistrarea pe http://www.construct.moldexpo.md.

Expozițiile MOLDCONSTRUCT-2019 și MOLDENERGY-2019 vor fi deschise în perioada 3 – 6 martie: 3 – 5 martie, în intervalul 10:00 – 18:00, pe 6 martie, sâmbătă, în intervalul 10:00 – 16:00.

Foto: MOLDEXPO

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.