Salvatorii avertizează

Date:

Share post:

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI atenţionează populaţia să fie prudentă în contextul avertizări meteo lansate pentru ziua de 27 martie de Serviciul Hidrometeorologic de stat. Potrivit sinopticilor  astăzi pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului din direcţie nord – vestică în rafale de până la 15 -18 m/s.

În acest sens salvatorii îndemnă oamenii să nu calce cabluri căzute la pământ şi să evite mersul şi aflarea sub arbori bătrâni şi construcţii avariate. Mai mult, pompierii recomandă persoanelor să evite aprinderea vegetaţiei uscate şi a gunoiului menajer, întrucât în condiţii de vânt puternic focare se pot răspândi cu repeziciune pe suprafeţe extinse. În situaţii de risc oamenii sunt îndemnaţi să apeleze de urgenţă Serviciul 112.

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme. Pentru această perioadă, la nivelul liniei de cale ferată, se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Atenție! Traficul feroviar adaptat la temperaturi extreme pentru această perioadă - la nivelul liniei de cale ferată se vor înregistra peste 50 de grade Celsius!

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste” 

Parcul Copou găzduiește expoziția „Români de poveste”. Când va avea loc acest eveniment fascinant, în cele ce urmează.

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”

Nou: Expoziția „Artes Mechanicae”. Când, unde și cine a avut această inițiativă minunată? La aceste întrebări răspundem în continuare.

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România

Primul eveniment internațional dedicat industriei navale organizat în România este Maritime Business Week.