Salvatorii avertizează

Date:

Share post:

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI atenţionează populaţia să fie prudentă în contextul avertizări meteo lansate pentru ziua de 27 martie de Serviciul Hidrometeorologic de stat. Potrivit sinopticilor  astăzi pe arii extinse se prevăd intensificări ale vântului din direcţie nord – vestică în rafale de până la 15 -18 m/s.

În acest sens salvatorii îndemnă oamenii să nu calce cabluri căzute la pământ şi să evite mersul şi aflarea sub arbori bătrâni şi construcţii avariate. Mai mult, pompierii recomandă persoanelor să evite aprinderea vegetaţiei uscate şi a gunoiului menajer, întrucât în condiţii de vânt puternic focare se pot răspândi cu repeziciune pe suprafeţe extinse. În situaţii de risc oamenii sunt îndemnaţi să apeleze de urgenţă Serviciul 112.

Foto: Pixabay

spot_img

Articole asemănătoare

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când?

Muzeul Național Brukenthal aniversează 207 ani de la deschiderea publică! Când? Despre aceasta vorbim în celel ce urmează.

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles… Video

Maia Sandu, la doi ani de război în Ucraina: „În acești ani, Moldova a înțeles pe viu importanța păcii și a libertății”.

Despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova

Articolul care urmează este despre fluidizarea traficului frontalier dintre România și Republica Moldova. 

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează.