Tinerii ruși vor să invadeze Germania

Date:

Share post:

Centrul rus pentru analiza opiniei publice a realizat un sondaj care arată că aproape o treime dintre tinerii adulţi ruşi vor să emigreze, destinaţia preferată fiind Germania.

Sondajul a fost realizat în luna iunie, pe un eşantion de tineri ruşi cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani. Ancheta sociologică relevă că , dintre cei intervievați, 31% sunt înclinaţi să emigreze. În ultimii patru ani, această proporţie s-a situat între 21% şi 26%, scrie Ordinea Zilei.

Stepan Lvov, directorul Centrului rus pentru analiza opiniei publice, a declarat că emigraţia “este de mult timp asociată cu o plecare fără o ocazie de a reveni în ţară”. Alte destinații către care vor să se îndrepte rușii sunt SUA și Spania.

Autor:Ioana Andrei
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Anunț: În atenția persoanelor fizice care practică activitate independentă

Serviciul Fiscal de Stat din Republica Moldova informează persoanele fizice care practică activitate independentă despre aprobarea formularului tipizat al Avizului de plată la taxa pentru unitățile comerciale și/sau de prestări servicii, prin Ordinul Ministrului Finanțelor nr. 109 din 27.11.2023.

Forumul primarilor, la Chișinău

Forumul primarilor „Viitorul administrației publice locale” - edilii din întreaga țară, Republica Moldova (n.r.), invitați la un dialog cu autoritățile centrale.

Cine se extinde în Spania, unde lansează al patrulea activ imobiliar, în valoare de 3,5 mil. dolari. Foto

MetaWealth, cea mai importantă platformă de investiții imobiliare fracționate, se extinde în Spania și lansează al patrulea asset din portofoliu.

Surprizele minunate de la Festivalul SFR

Vorbim în cele ce urmează despre minunatele surprize ale Festivalului SFR. Organizatorii festivalului Serile Filmului Românesc anunță lansarea celui de-al treilea număr al ziarului CineGazeta SFR.