Tinerii ruși vor să invadeze Germania

Date:

Share post:

Centrul rus pentru analiza opiniei publice a realizat un sondaj care arată că aproape o treime dintre tinerii adulţi ruşi vor să emigreze, destinaţia preferată fiind Germania.

Sondajul a fost realizat în luna iunie, pe un eşantion de tineri ruşi cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani. Ancheta sociologică relevă că , dintre cei intervievați, 31% sunt înclinaţi să emigreze. În ultimii patru ani, această proporţie s-a situat între 21% şi 26%, scrie Ordinea Zilei.

Stepan Lvov, directorul Centrului rus pentru analiza opiniei publice, a declarat că emigraţia “este de mult timp asociată cu o plecare fără o ocazie de a reveni în ţară”. Alte destinații către care vor să se îndrepte rușii sunt SUA și Spania.

Autor:Ioana Andrei
Foto:Pixabay.com
spot_img

Articole asemănătoare

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată

Exclusiv: Despre minunile Mamei Natura. O poveste adevărată. Până nu de mult, căutam remedii de însănătoșire în diferite colțuri ale țării (România n.r.), pe la numeroși medici renumiți, cu diferite recomandări pe care le-am adunat în timp.

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu …

Sărbătorim Ziua Mondială a Albinelor la 20 mai cu ... Pe 20 mai sarbatorim Ziua Mondiala a Albinelor, o ocazie perfecta pentru a recunoaste si aprecia contributia acestor miracole ale naturii la bunastarea noastra.

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 – 2020”, la Muzeul … Foto

Azi are loc deschiderea expoziției „Jandarmeria Română 1850 - 2020”, la Muzeul ... Pentru a afla care este muzeul citim materialul care urmează, azi, la Infoanunț.

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Foto

Instruiri și noi dotări cu sisteme antidrone la frontieră. Acesta este subiectul pe care îl dezvoltăm în continuare, azi, la Infoanunț.