Tîrgul Şcolar-2017 – eveniment aşteptat de la mic la mare

Date:

Share post:

Tîrgul Şcolar şi-a transefrat acum 5 ani sediul la „Moldexpo”, devenind, pe parcurs,  tîrgul şcolar oficial din oraş. „Moldexpo” îndreptăţeşte încrederea de a găzdui Tîrgul prin crearea unor condiţii decente de desfăşurare cu succes a activităţii comerciale ambulante şi, mai ales, pentru vizitatori, care reprezintă copiii şi tineretul. De menţionat că, ediţia precedentă a fost vizitată de circa 13 mii persoane, toţi atîţea vizitatori fiind aşteptaţi şi la ediţia curentă. Toţi, şi participanţii, şi vizitatorii, beneficiază de o infrastructură dezvoltată, cu spaţii amenajate, pentru cumpărături, dar şi pentru odihnă.

Astfel, are loc o îmbinare de interese: vînzarea produselor / procurarea celor necesare pentru anul de studii, într-un anturaj plăcut şi relaxant. La capitolul comodităţi s-a luat în considerare şi faptul, ca părinţii să reuşească după încheierea zilei de muncă, astfel că Tîrgul îşi finisează programul zilnic la ora 18:00 şi va dura 17 zile, din 18 august pînă în 3 septembrie.

Toate acestea sunt foarte importante pentru asigurarea reuşitei evenimentului, deoarece anul de studii începe de la Tîrgul Şcolar. Pentru că echiparea cu cele necesare este un fel de temelie pentru un început reuşit al anului şcolar.

În acest context, Tîrgul vine cu o oferta bogată şi accesibilă tuturor.

La ediţia din anul curent participă circa 131 agenţi economici autohtoni, producători şi distribuitori, care vin cu produse şi servicii pentru elevi, studenţi, instituţiile de învăţămînt. Fiecare participant s-a străduit să bucure cu modele noi, de calitate şi la preţ rezonabil.

La dispoziţia cumpărătorilor vor fi peste 180 gherete comerciale, cu cea mai diversă marfă:

  • articole vestimentare care includ uniforme şcolare, lenjerie, costume de sport, textile etc.;
  • încălţăminte;
  • birotică, rechizite şcolare, accesorii, tehnică de calcul;
  • articole de marochin (genţi, rucsacuri etc.).

Astfel, s-a avut grijă ca să se diminueze oboseala provocată de febra căutărilor şi clienţii să găsească tot necesarul pentru şcoală pe un spaţiu unic. Cu adevărat, acest Tîrg este un eveniment aşteptat de toţi, de la mic la mare.

 

 

Articolul precedent
Articolul următor
spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.