sâmbătă, ianuarie 28, 2023
1 C
București
spot_img

Uber este prezent în 20 orașe din țară

Începând de marți, aplicația Uber este disponibilă în Baia Mare. Cu Baia Mare pe lista orașelor din țară, Uber este acum prezent în 20 orașe din România: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia, Arad, Târgu Mureș și Baia Mare.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în mai mult de 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

La fel ca în celelalte orașe din România, în Baia Mare Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor. Aici, Uber se lansează cu cel mai popular serviciu, UberX, oferind acces la călătorii sigure și convenabile cu timp de așteptare de doar câteva minute.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Baia Mare, unul dintre cele mai importante orașe din nordul României. Credem că utilizatorii vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Baia Mare acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor.”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România, Slovacia și Statele baltice.

Cum funcționează Uber 

  • Descarcă aplicația Uber pe telefonul tău și creează un cont
  • Aplicația se va deschide cu o întrebare simplă: „Încotro?”
  • După ce ai setat destinația, aplicația îți va arăta prețul călătoriei
  • Poți urmări statusul cursei și trimite localizarea pe hartă și timpul estimat de sosire prietenilor sau familiei
  • Plătește numerar sau prin intermediul plății electronice
  • Oferă rating și feedback șoferului
  • După finalizarea cursei, vei primi un e-mail cu o chitanță electronică, iar din contul tău Uber vei putea descărca factura fiscală
Autor: Mihai Colț
Foto: Uber

Articole asemănătoare

- Advertisement -spot_img

Ultimele articole