Un copil britanic de trei ani se înscrie în MENSA după ce a învățat singur să citească la vârsta de doi ani

Date:

Share post:

Tânărul geniu britanic de trei ani care a învățat singur să citească la vârsta de doi ani are un IQ de 139 și este oficial cel mai tânăr membru al MENSA.

Teddy Hobbs, din Portishead, Somerset, a reușit să citească cărți precum Harry Potter la vârsta de doi ani și a învățat singur să numere până la 100 în alte șase limbi.

Născut în urma unui tratament de fertilizare in vitro de părinții Beth și Will Hobbs, aceștia nu și-au dat seama cât de deștept era până când nu l-au evaluat pentru școală, în septembrie anul trecut.

Vorbind pentru Metro duminică, 22 ianuarie 2023, mama Beth a spus: “Am făcut un test IQ, în care practic i-am spus că va sta și va face niște puzzle-uri cu o doamnă timp de o oră, iar lui i s-a părut cel mai minunat lucru.

“După ce l-a terminat, consilierul pentru copii al Mensa ne-a spus că este eligibil, așa că ne-am gândit că ar putea să se înscrie.

“Eram un pic cam așa: “Pardon? Știam că poate face lucruri pe care colegii lui nu le puteau face, dar nu cred că ne-am dat seama cât de bun era.”

Mama lui a spus că nu sunt lingviști și că au glumit pe seama embriologului. Se gândesc că poate a făcut o greșeală, a folosit o fiolă greșită sau a făcut un alt fel de eroare care l-a făcut să fie așa.

Ea a spus că există unele provocări în a avea un copil atât de inteligent, deoarece ascultă totul și își amintește totul. De asemenea, arată puțin interes pentru activitățile normale ale băieților. În schimb, îi place să învețe lucruri noi și să se joace cu aplicații de calculator.

Nu se întâmplă des ca un copil să învețe singur să citească la vârsta de doi ani sau să poată număra în alte limbi, dar Teddy Hobbs este special și este cel mai recent și cel mai tânăr membru al MENSA.

Precizare: Mensa este o organizație internațională non-profit a oamenilor cu un IQ mult peste medie, membrii ei clasându-se printre primii 2% la testele de inteligență folosite de organizație. Este compusă din grupuri naționale aflate sub autoritatea formală a Mensa International.

spot_img

Articole asemănătoare

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! ”

Când va avea loc premiera spectacolului multimedia ”MARIA TĂNASE: Poveste și Cântec! Despre aceasta vorbim în cele ce urmează. 

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă?

Știați că există o soluție spirituală pentru orice problemă? Da, perfect adevărat. Despre aceasta vorbim în continuare.

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național

Programul „Burse pentru elevii din mediul rural” se extinde la nivel național. Cea de-a noua ediție va oferi 30 de burse, fiecare în valoare de 5000 de lei/an școlar/elev

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Foto

Important! Memorandum de Colaborare cu Uniunea Camerelor și Burselor de Mărfuri din Turcia. Mai multe amănunte în articolul de astăzi.